• başlığın tam adı 14 temmuz 2019 istanbul havalimanı bagaj teslim rezaleti olacaktı.

    tk 2431 sayılı antalya-istanbul uçuşuyla istanbul havalimanına 20 dakika rötarlı olarak saat 19:40'ta indik. bagaj alım kısmında yaşanan aksaklıktan dolayı bizden önceki uçuşlarda olmak üzere bagajlarımız hala teslim edilemedi.

    şu an görevliler havalimanı kapısından elle bagaj teslimi yapmakta. burada bekleyen hasta, engelli, hamile insanlar dahil olmak üzere birçok kişi saatlerdir bekliyor. tüm dünyanın bizi kıskanacağı, dünyanın en büyük havalimanı olacak istanbul havalimanımız şu an diğer etapları faaliyete girmediği halde ve 8.5 aydır çalıştığı halde sınıfta kalıyor. saat şu an 22:33 bagajlarımızı hala teslim alamadık, tam 2 saat 50 dakikadır bekliyoruz. havuz medyası lütfen bunları göstersin. havalimanın tuvaletinde ağlayan alman turistler şu an bize bakıp kahkaha atıyorlar.

    video 1
    video 2
    video 3
    video 4
    video 5
  • vahim görüntüler. bagajlar bant üzerinde geleceğine işçiler tarafından taşınarak getiriliyor. yolcular tepkilerini bagaj taşıyan emekçilere göstermeseler bari.

    öyle bir havalimanı ki, haber kaynağına kendisiyle ilgili bir haber/yorumun düşmediği gün yok.
  • merkel bir ay içinde dördüncü kere titreyecekti oysaki...
  • rezalet gibi rezalet.

    bütün planların vs içine etmiş olmalı. oradaki yolculardan biri olmadığıma şükrettim.
  • tam bir rezalet.
    bu görüntüleri izleyip bizi kıskanmamaları imkansız.
  • saat 21:10 da indiğim havalimanından 23:35 de çıkabildiğim rezalet gibi rezalet. adamlara sordum, anons sisteminiz yok mu, bu kargaşada insanları yönlendirmeniz imkansız dedim, "burada hiç sistem mistem yok abi rastgele idare ediyoruz her şeyi" dedi. ağlayan çocuklar mı dersiniz, birbirinin valizini alan çinliler mi dersiniz, her şey vardı, tam kıskanılacak gibiydi.
  • dunyada ariza, hata yapmayacak sistem ve/veya sirket yoktur. hata ve ariza olmustur, her daim de olacaktir. istediginiz kadar azaltmaya calissaniz da sifirlamak cok zordur.

    onemli olan bu hata ve ariza gerceklestiginde, sirketin falan sizin magduriyetinizi cozmek icin ne kadar caba sarf ettigidir. icten bir ozur dilersin ve hayati telafi etmek icin gerekirse ekstra caba harcarsin.

    bu yapildigi surece bence sorun yok. hangimiz isinde veya hayatinda hata yapip da birisini kucuk veya buyuk zora sokmadik?

    burada verilen ornekte, isciler seferber edilmis, bir seyler yapilmis da bavullar sahiplerine teslim edilmeye calisilmis hic olmazsa. gotlerini kaldirmayabilirlerdi gayet de.

    rezalet puanim 2/10 o da basligi acanin yasadigi sikintinin (daha cok talihsizlik diyelim biz ona) hurmetine.

    baska havaalanlarinda gerceklesen arizalar:

    dun bruksel
    gatwick
    trudeau
    incheon
    efsane denver
    denver 2

    not: akp'nin bu ulkeye attigi en buyuk kaziklardan birinde gerceklestigi iddia edilen rezalet.
hesabın var mı? giriş yap