• (bkz: rezalet)
    bu fotoğraf biden'ın türkiye'ye yapacaklarının afişi.

    bir ülke ancak bu kadar aşağılanır. yapana değil, yaptırana sormak lazım bunu. şimdi 'dünya lideri' düşünsün.

    edit: biz de biliyoruz bu görüntünün videodan kırpıldığını. önemli olan o anı alıp dünyayla paylaşmaları ve o sn lik görüntü üzerinden türkiye'yi küçük düşürmeleri.

    böyle bir şeyi merkel'e, macron'a yaparlar mı? hayır.

    edit 2: rezalet çünkü ülkeyi bunlar bu duruma getirdi.

    birçok mesaj geldi; "erdoğan ne yapsın, videonun o saniyesini alıp basmışlar." vs gibi.

    yahu biraz dış politikayı takip edin. biden birkaç aydır erdoğan'la görüşmedi. abd basını erdoğan ve putin'i ab'den ayrı kefeye koymaya başladı. ikisini dışlıyorlar açıkçası. erdoğan'a güvenleri yok, demokratik hamleler yapmadığını düşünüyorlar ve eskisi gibi görmüyorlar onu.

    biden ise gelir gelmez soykırımı kabul etti. daha önceki başkanların az da olsa bir çekinceleri vardı ama biden gelir gelmez yaptı bunu.
    doğu akdeniz konusunda ise türkiye'nin karşısında duruyor, açıkladı bunu. s400 krizi, türkiye'nin avrasya'ya sıcak bakması...

    tüm bunları düşünerek hareket ettiğimizde erdoğan kendi yaptıkları sayesinde buralara geldi ve abd'nin gözündeki yeri değişti.

    bu yüzden bu fotoğraf biden'ın ve abd basınının erdoğan hakkındaki düşüncelerinin bir temsili.
  • kasten seçilmiş fotoğraf içeren manşet. basın ahlaksızlığı diye bir gerçek var dünyada. ülkemizde de sürekli yaşıyoruz, 10milyon euro rüşvet aldığı iddia edilen gazeteciler var, ecevit'in anlık fotosunu el pençe diye yıllarca gösteren var. var da var. bu tip servis fotolar cahilleri mutlu etmek için propaganda amaçlı seçilir, geçiniz.
  • ecevit’in ahını almayacaktınız dedirten manşet.
    bu hayatta dünya lideri de(!) olsan kınadığını yaşıyorsun.
  • bu finansal timesin fazla bir tarafı kalkmis. ayıp etik denen bir şey yok bu gazetemside.
  • oyle bir manset ki, ulkem adina utandim. bu ulkeyi bu duruma dusurenler, itibarimizi 5 paralik edenler de umarim utanir.
  • gazeteciligin, gazetecilerin sansasyonel youtuberlardan farki olmadigini gosteren manset.

    o fotoyu mansete tasiyan gazeteci kendi sosyal statusunu saglamlastirdi.

    gazetecilerin, elini isinan, kaynayacak olan ici su dolu bi tencereye koyup "kim elini en son disari cekecek challenge" yapan youtuberlardan hic bir farki yok.
  • bu manşetle penguen medyası arasında ne gibi fark var gören bana da söylesin. buna ses çıkarıyorsanız ülkenizde olan bitene de ses çıkaracaksınız. yok öyle hem ayranım dökülmesin hem götüm sikilmesin ayakları.
  • sen 30 yıl ecevit'in pozunu eleştir.
    sonra girdiğin şekle bak.

    ben bir ateist olarak açıklayamadım ve dine dönme kararı aldım.
hesabın var mı? giriş yap