*

  • yine dediğinden bir şey anlamadığım dede beyanı. kusura bakma bahçeli valla seni anlamıyorum. çok kinayeli ve göndermeli konuşuyorsun. biraz net ol lütfen.
  • bir mk(milli kavram) bunaginin yaptigi tehditlerdir.
    sesin kisilsin, basur olup ishal ol insallah.
  • şoför lobisinin hızlı çalıştığını gösteren saçma açıklamalardır.

    birkaç yıl önce de aynısını akp'ye söylüyordu. bu adamı takip eden götü başı dağıtır.
  • yahu bu adamın dediklerini anlayabilen bir insan var mı?

    dede nostradamus oldu galiba
  • cok kotu bir karmaya sahip insanimsi.
  • 15 temmuzda nato ne yapsın, hava sahanı ihlal etsin de hangi uçan uçağı görürse onu mu düşürsün? sınırdan 2dk da istanbula tank mı getirsin? incirlik üssünden askerleri salsın nerde türk ordusunu görürse savaşın mı desin? nato'dan beklentisi ne bilmiyorum -kendisi de bilmiyor muhtemelen- ama natonun bir gecede başlayıp biten darbe girişimine müdahale etmesi makul bir beklenti değildir, hani bir ihtimal müdahale edebilecek olsaydı ve etseydi bu sefer de suçu nato'ya yıkmaya çalışacaklardı.
  • daha dün ittifak bitti demediniz mi lan
  • meali:
    - git otoparkta eski fordlarinla oyna la ihtiyar.
  • çatırdamayı siz de duydunuz mu?

    nato toplantısından önce yazılmıştı, akp ve mhp arasındaki gerilim nato toplantısı sonrası ayyuka çıkabilir diye. evet biden ile görüşme güzel geçti dedi erdoğan, ermeni soykırımı elhamdürillah gündem olmadı dedi. ve şimdi bahçeli abd ve nato'ya giydiriyor.

    abd ile nato ile aramız düzelmezse daha kötü oluruz diyenlere bu sözü, eğer abd ile nato ile arayı düzelteceğiz derseniz bu günleri de ararsınız diye.

    hadi bakalım sıradaki hamle nedir.

    edit: şu başlık bile resmen muhalefet denen yığının ne kadar boş olduğunun ispatı. bu insanlar sanıyor ki seçim günü gelecek, oy atacak ve düzen değişecek. örgütlenmekten, örgütlü mücadeleden, disiplinden bir haberler. bu açıklamayı yapan kişi mhp başkanı. ülkü ocakları emrinde. sen seçim gecesi 1 gün önceden premium marketten stokladığın ithal biran ve çerezin ile; yea yozgat işte bunlar çomar, ah çorum hititlerden beri medeniyet görmemiş topraklar, canım urfa göbeklitepenin boynu bükük diye sonra bir bakmışsın kapın çalıyor seni götten sikiyorlar. gerçekten malsınız. dede bu, almayın ciddiye, ya bırak seni zaten nato kurdu, hadi hadi ordan yüzde 10.

    bu şahısın emrine bağlı neredeyse 1000 adet ülkü ocakları var. her ocaktan sadece 1 kişi bulsa beline silah takacak, ankaraya getirip 1000 kişiyi salar sokağa. çorumu, maraşı nasıl yaptılarsa bir daha yapar. sen de hala dede bu ya, 1000 kişi nedir ya, zaten mermileri bitecek o zaman ne yapacaklar ya diye sikik sikik konuşursun.

    cidden hiç bir şeyin ağırlığı yok gözünüzde, gerçekten bu adamlar oraya alelade, hiç bir mücadele, güç elde etmeden öyle gelip oturuyorlar, planları, harekete geçirebilecekleri kitleleri olmadan atıp tutuyorlar sanıyorsunuz değil mi.

    yahu mafya babasının karakolun içinde avukatına milletvekili dövdürdüğü ülkede bir düşünün parti genel başkanlarının nasıl bir kitlesi vardır. yahu muharrem ince bile belki hop dese 50 kişi bulabilir sokağa çıkaracak sen kalkmış kontgerillacı mhp başkanı için, dede ya saçmalıyor, ben ciddiye almıyorum alanlar da salak de.
  • bu ülkede adalet olsa, yürekli bir savcı olsa, devlet bahçeli bu söylemlerinden yargılanır. açıkça iç savaş söyleminde bulunuyor.
hesabın var mı? giriş yap