• yav he he diyeceğimiz bir açıklamadır.
  • bu kalleşler yapmış olsa böbürlenerek sahiplenmezler miydi? bu işte bir bit yeniği var gibi. teröristin suriyeliye ya da tipik bir pkk'lıya benzememesi de ilginç zaten.

    tüm dünya bizim nasıl bla bla olduğumuzu biliyor kısmı için (bkz: ypg kim amk)
  • sevgi pıtırcıklarına da bak hele. dünya barışına katkı sunan sivil toplum örgütü sanki çakallar. kim yaptıysa hepiniz aynı bokun lacivertisiniz.
  • açıklama içeriğinin saçmalığına takılmayın.
    hiç bir terör örgütü, yaptığı saldırının arkasında durmamazlık etmez, biz yaptık ulan duyun sesimizi der.
    burada bence önemli olan, kıymetli hükümetimizin yok istihbarat yok şu yok bu diyerek parmağıyla gösterdiği suçlunun bu işin suçlu olmamasıdır.
    bu işin suçlusu, eleğe dönmüş sınırlarımızdan giren arap asıllı teröristlerdir.
    eleğe dönmüş sınırlarımızın suçlusuna da ulaşırsanız parmağın tekrar bize döndüğünü göreceksiniz.
  • sözlükteki geniş bir kesimin doğru kabul edeceği terörist organizasyon açıklaması. gelirler birazdan buraya kodumun böcükleri.
  • duyan da aktivistlerden oluşan sivil toplum kuruluşu sanacak. canım benim. o silahlarla roketatarları da pankart niyetine kullanıyordunuz siz ya evet; doğru. ne kadar fesatmışız!

    edit: uuuu ne kadar çok sempatizanın varmış senin böyle! uçurmuşlar en beğenilmeyenlere hemen. beğenmeyen üç-beş terör örgütü sempatizanı var diye, hele hele yağcılık peşkeşçilik çekeceğim diye doğrusundan vazgeçen sizin gibi olsun! tekrar ekliyorum: ypg bir terör örgütüdür! terör örgütleri sıfatlarını yaptıkları terör eylemleriyle alırlar. iki iki dört.
  • bu saldırıyı kim yaptı bilmiyorum ama şu bir gerçek ki türkiye değil alenen türkler bütün dünya medyasi tarafından hedef haline getirildi.kimse pkk ya da terör örgütü demiyor herkes kurdish militans kurdish armed forces falan yazıyor ypg/pkk için.hatta daha da beteri bunun türkiye'de bulunan kürtleri hedef haline getirmek için tezgahlanmış olduğunu açık açık ifade ediyorlar.hiç bu kadar açıktan içlerindeki türk nefretini kustuklarını görmemiştim daha önce.
  • bir terör örgütü saldırıyı reddediyorsa kesinlikle yapmamıştır. çünkü terör örgütlerinin amacı zaten bu tarz saldırılar yapıp tehdit oluşturmak ve emellerini duyurmaktir.
    bu saldırının arkasında kim var bilemiyorum ama hiç de etik olmayan bir tahminim var...!
  • sona kadar iyi gelmişti halbuki, benim ne hümanist olduğumu cümle alem biliyor ayol tarzı elti ağzıyla açıklama yapmak da ne bileyim hevaller bana biraz anpirofosyonel geldi
  • siyasal islamın dünyanın en büyük terör örgütü olduğunu bir kez bile kanıtlamış açıklamadır. bu ülkedeki her beş kişiden üçü bundan bir ay öncesine kadar şunu konuşuyordu;

    seçim zamanı yaklaşınca bombaların patlayacağını ve terör olaylarının artacağını, bunun da akp eliyle olacağını konuşuyordu. tam olarak oldu işte.
hesabın var mı? giriş yap