• trendyol süper lig 32. hafta maçı. saat 20.00'da başlayacak.
  • çok zor maç. alanya 7 maçtır yenilmiyor, ve çok iyi bir form yakaladı. forvetleri ahmet hassan ve oğuz aydın istim üstündeler. 10 gün dinlenip maça çıkacaklar, galatasaray şanlıurfa’daki süper kupa komiklikleri sonrası alanya’ya gidecek, konsantrasyonu koruması önemli. bu maçı alırsa gs şampi diyebiliriz
    not:gs
  • fatih tekke'nin teknik ekibi kadıköy'deki maçta bizimkilere saldırmıştı. trabzonlu olmaları dolayısıyla bir husumet olduğu besbelli. o yüzden ben fatih'in bu maça yatmasını bekliyorum. bence maçın daha başlarında gs'yi öne geçirecekler. çok zorlamalarını da beklemiyorum açıkçası. ben gs'li olsam arkama yaslanır rahat rahat izlerim. sezonun en kolay maçlarından biri sizi bekliyor.
  • galataray ne amk. murat kurum vaadi mi?
  • galatasarayımızın kalan fikstüründeki en zor görünen maçı.

    şampiyonluk yürüyüşünde başarılar aslanlar.
  • nerede kaldınız kuşlar ya biz de sizi bekliyorduk, dün pek keyifli değildi geç yattınız anlaşılan.

    hadi şimdi maç gününe kadar şike vs imasında bulunun, rakibi gaza getirmek için, muhabirler g.tünden haber uydursun, sonra burnuna dayayın mikrofonu takım kaptanının satacak mısınız maçı diye sorun. maçta alanya öne geçerse delikanlı fatih tekke, galatasaray kazanınca da yattı dersiniz.

    galatasaray'ın sıradaki lig maçıdır, icardi ve tüm takım dün ter atma maöı yaptı, hepsi formda hakem etkisi olmazsa temiz bir galibiyet bekliyorum takımımdan.
  • gs'ın kalan maçlarda derbiden sonra en zor maçı. alanya 7 maçtır kaybetmiyor, 4 maçtırda kazanıyor. birde deplasman. puan kaybet içşn daha iyi bir ortam olmaz.
  • neyse beyler, güldük, taşağımızı geçtik, eğlendik, hayırlısıyla da kupamızı alacağız. ama bu maç ve sonraki hafta içeride oynayacağımız pendik maçları zurnanın zırtı bırakın tek başına senfoni yapacağı maçlar olacak.

    alanya'nın bu sezon kazandığı puanların çoğu evinde ve gerçekten sağlam bir tribün desteğine sahip. fatih tekke'nin büyük maçlarda oynattığı pozitif futbolu da unutmamak gerek. kaldı ki alanya deplasmanı, geçen sezon dışında lige geldiler geleli en zorlandığımız deplasmanlardan biri oldu her zaman. o yüzden full konsantrasyon çıkıp ilk yarıdan işi bitirerek rakibin nefes almasına bile izin vermeden 3 puanı alıp gelmemiz lazım. takıma ve hocaya her zamanki gibi güvenim tam.

    #konsantrasyon
  • alanyada kayak merkezi açılmış kayıp gelicez.

    tanım: kolay maç.
  • ev sahibi alanyaspor'un 3-1 galibiyeti ile sonuçlanacaktır.
hesabın var mı? giriş yap