• ülke'de herhangi bir asayiş olmadığı için gerçekleşen üzücü olaydır. 17 yaşındaki çocuk hem silah taşıyor hem de bıçak. gece gürültü yapıyor, uyaran aile babası adamı başından vurarak katlediyor(resmen infaz). bu nasıl bir nesildir? bu ülke nereye gidiyor?

    haber linki

    video:
    videolu link

    edit: maktulün de silah ile kendisini uzaklaştiran cocuklari sokaklarda aradigi videoda görülüyor. haber sitelerinin cogunda aktarilmayan bir detay bu. örneğin hurriyet linkinde temel arslanin eşi ile birlikte gençleri tekrar uyardiktan sonra eve dönerken arkadan açılan tek el ateş sonucu başından vuruldugu yazıyor.

    *******
    istanbul bahçelievler'de 3 çocuk babası temel arslan, gece yarısı evlerinin önünde gürültü yaptıkları için uyardığı gruptaki 17 yaşındaki s.y. tarafından eşinin gözleri önünde başından silahla vurularak öldürüldü.
    istanbul bahçelievler’de, 3 çocuk babası temel arslan (38), eşi n.a. ile zafer mahallesi’ndeki evlerinde yaşıyordu. önceki gece saat 02.30 sıralarında bir grup genç evlerinin önünde gürültü yapıyordu. gençlerin yaptığı gürültü bir türlü bitmeyince n.a, saati hatırlatarak gençleri gürültü yapmamaları konusunda uyardı. ancak gençler oralı olmadı ve gürültü yapmaya devam etti. gürültü yapmaya devam eden gençleri bir kez daha uyarmak için temel arslan, eşi n.a. ile birlikte dışarı çıktı. temel arslan, gençleri tekrar uyarınca aralarında tartışma çıktı. gençlerden biri bıçak çekerek temel arslan’a saldırdı. diğer gençler de bu saldırıya katıldı. yaşanan kavganın ardından temel arslan ve eşi n.a. evine dönerken bir el silah sesi duyuldu. eşinin gözleri önünde başından vurulan temel arslan kanlar içinde yere yığıldı. eşi n.a. feryat ederek yardım istedi. polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. temel arslan ilk müdahalenin ardından götürüldüğü hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

    polis, olay yerinde yaptığı araştırmada bir tabanca ve kovan bulurken, sokaktaki güvenlik kamera görüntülerini de topladı. polis ekipleri, olayın ardından yaptıkları araştırmada, grup içinden temel arslan’a ateş eden kişinin s.y. olduğunu saptadı. ekipler, düzenledikleri operasyonda s.y., kavga sırasında arslan’a bıçakla saldıran hüseyin b. ve e.g.’yi (17) gözaltına aldı. 3 kişi emniyet’te sorguya alınırken, olaya karışan bir kişinin de arandığı belirtildi.

    ******
  • zaman oyle bir zaman ki yolda birisi sana sovse durduk yere duymayip yola devam etmek gerekiyor.

    hic ugruna yasamini yitirmis.
  • şaka gibi olay. bir intikam filminin giriş sahnesi olsa 'bu ne saçma sebep, hiç inandırıcı değil' der filmi kapatırsın. o derece. fakat güzide ülkemizde gerçekleşebiliyor böyle şeyler alelade.

    ilk okuyuşta bireysel silahlanmayı desteklemek istiyor insan. bu üç itin de bir daha dışarı salınmamak üzere kodese tıkılmaları gerekiyor fakat muhtemelen 'anama sövdü dayanamadım hakim bey, haksız tahrik vs' diyerek ceza indirimi alması da olası. göreceğiz.
  • z neslinin en zararlıları bu bebe grubları. ne büyük-küçük ne kültür-örf umrunda bunların. ankara'da engelli gaziyi ailesinin yanında dövenler de bunlardı. bu adamları savaşta en önde göndereceksin en adi işlerde çalıştıracaksın, sabah akşam dövüp, ahlak dersi vereceksin öyle kötü bir z bebesi nesli bu. çöp tamamına yakını.

    düzeltme: zlere laf söylüyorum sanmayın, z ayrı z bebesi ayrı. z'lerin x 'lerden y'lerden boomer lardan farkı yok. ama bu z bebesi başka.
  • sabah işe gideceksin evinde uyumaya çalışırken dışarıda 3-5 ne idüğü belirsiz kişiler kişnedikleri için uyuyamıyorsun. uyarıyorsun, oralı olan yok. aşağı iniyorsun eşinin yanında bir de bıçak çekiyorlar.. üstüne bu it kopukların biri diğerlerine kendini kanıtlamak için sana ateş ediyor ve öldüğünle kalıyorsun.. yazık olmuş. geride kalanlara allah sabır versin.

    edit : yorumum başlık editlenmeden önce kaynakta yazana göre yapılmıştır. ki mevcut kaynakta 16:36'da güncellenmiş ve video eklenmiş.
  • nesil ile alakası yok bunlar toplumda hep vardı internet sayesinde daha çok dikkatinizi çekiyor sadece. allah rahmet eylesin kimsenin kimseye tahammülü kalmadı garip bir zamandayız.
  • çok acı bir olay, sevenlerinin başı sağ olsun.

    bu devirde haklı olsan bile kimseye diklenmeye gelmez, en iyisi 112 arayıp şikayet etmek.

    edit: herkes mesaj atıp duruyor 155 olacak diye, acil çağrılar 112 numarasında birleşti tek numara oldu, bilginize.
  • ara polisi gelsin dağıtsın ne diye gidip elin zibidileri ile muhatap oluyorsun? siz siz olun elin itiyle köpeğiyle muhatap olmayın bunlar adam olsa zaten laftan sözden anlarlar.

    edit:arkadaşlar mesaj kutuma polisi arasan da gelmiyor diye çokça mesaj alıyorum.polis gelmiyor diye aşağı inip yargı dağıtmanın da manası yok.gerekirse 10 defa 20 defa ısrarla aramaktan başka çaremiz yok.eğer bu süreklilik arz eden bir şeyse ertesi gün karakola gidip derdimizi anlatıp aynı durum yaşandığında polisin intikal etmesini sağlamaktan başka yol yok.ne diyeyim? bi silahta siz alın çekin vurun mu diyeyim?

    edit 2:mesaj kutuma ulaşan diğer birçok yazar arkadaş "ne zaman çağırsak polis geliyor" 'kim diyormuş polis gelmiyor" tarzında mesajlar atıyorlar.ne diyeceğimi ben de şaşırdım.anladığım kadarıyla polisin gelip gelmemesi yaşanılan il, ilçe ve semte göre değişkenlik gösteriyor.ama siz yine de ite köpeğe bulaşmayın.bildiğimiz yoldan şaşmayalım.
  • tam bir it sürüsü güruh yetişiyor. çok tehlikeli amaçsızca köşe başlarında bekleyip bela oluyorlar millete.
  • erkek olduğu için yeterli ilgiyi görmeyen haber maalesef. kadın olsaydı ortalığı yıkmıştı sjw'ler. müebbet verilmeli katile.
hesabın var mı? giriş yap