• edit:
    (bkz: 23 temmuz 2022 ankapark'ın halka açılması)

    ----

    sonunda belediyeye devredilen ankapark'ın ibretlik durumudur. görüntüler çok şey anlatıyor, resmen harabeye dönmüş. buna rağmen twit altındaki yorumlar ülkenin vicdani durumunun ankapark'tan pek bir farkının olmadığının kanıtı adeta.

    mansur yavaş'ın tweeti
  • boşa giden paraya bakar mısın.
  • izmir'e bir dönem akp gelsin şehir hizmet görsün, kalkınsın diyenlere gösterilmesi gereken video içeren paylaşım.
    750 milyon dolar iç edildiği gibi bu garabeti düzeltmek için yine sağlam miktarda para harcanması gerekmektedir.
  • ankapark sacmaligini imamoglu yapmis olsaydi neler neler olurdu acaba tahmin bile edemiyorum.
  • bedeli 801 milyon usd olan içler acısı halin bedeli 801 milyon usd

    edit: " fatih sultan mehmet köprüsü 125 milyon dolara yapıldı. buraya 6.4 fatih sultan mehmet köprüsü kadar harcandı"
  • siyasetin, özellikle yerel yönetimlerde farklı partilerin devir aldığı durumlarda; hatta aynı partiden başka bir başkanın devir aldığı durumlarda bu tarz durumlar maalesef yaşanıyor ve milli servetimizden gidiyor.
    eski başkanın yaptığı her şey bi anda tu kaka oluyor. ego, kompleks işin içine giriyor. her gelen kendi projesini yapıp göstermek istiyor ama önceki projeler ya da yapılanlar atıl hale geliyor. yazık. onca yatırım yapıldı anka parka, çalışır durumdayken gezmiştim gayet de güzel bir kompleks.. bu hale gelmesinde sorumlu mansur ve yönetimidir. melih kompleksi yapmadan burayı işletmek için çaba harcamalıydı.
    kısaca sorumlusunun kişisel egolar olduğu durum.
  • verilen linkteki yorumları okuyunca türk halkının okuma yazma özürlüsü olduğunu gösteren video.

    yorumlarda yavaş'a atıp tutmuşlar, bu kadar zaman niye çürümesine izin verdiniz demişler. gerizekalı olmasa zaten videonun başında adamın 18 temmuz 2022'de devraldık dediğini ve öncesinde belediyenin yapabilecek bir şeyi olmadığını anlayacak.

    şunların oyu da 1 oy olarak sayılıyor ya, böyle demokrasinin çarkını siksinler.
  • melih gökçek aslında tutarlı bir adam kararlarından vazgeçmiyor mesela dinazor kararı yav allah bile zamanında dinazor kararından vazgeçmiş sen neyin peşindesin i melih.
  • hepimizin cebinden çıkmış paralardır.yazık...
  • melih gökçek, yandaşları, alt yüklenicileri ve yedi sülalerinin bir yerinden fitil fitil çekilmesi gereken 750 milyon dolarlık kamu zararı içeren video

    kul hakkı yiyenlerin devleti soyanları anası babası çocuğu torunu yedi sülalesinin başı en büyük dertlerden hiç kurtulmasın, iki yakaları bir araya gelmesin
hesabın var mı? giriş yap