*

  • çocuğuna söylenecek olan "orospu çocuğuna bak ya.. altında hummer cip var..yaşı ne başı ne.." laflarına aslanlar gibi göğüs gerecek baba modelidir. keza bu babanın aklındaki tek şey çocuğunun güvenliğidir.. hatta daha kullanışlı olacağını bilse, çocuğuna tank bile alabilecek bir karaktere sahip babadır.. yani ileride olacağım baba modelidir.. evet evet.. benim bu...

    edit: hey yavrum hey...
  • aslında çok sevdiği herşeylerden sakıncığı bitanecik oğluna ne kadar büyük kötülük yaptığının farkında olmayan bir babadır bu. oğlunu 18 yaşına kadar istediği herşeyin sahibi yapmış 18 yaşına geldiğinde "eh artık sana bir hummer cip alayım da ne kadar sevgi dolu iyi bir baba olduğumu kanıtlayayım" diyivermiştir. eh bu çocukta bir süre sonra artık istediği her şeyin sahibi olabilme doygunluğuyla ne yapacaktır? hummer cipini bir güzel oraya buraya sürecek bir kaç sene sonra deli bir spor araba alıp cadde bostanda yine 18 yaşında hummer cip sahibi olabilme yeterliliğine sahip arkadaşlarıyla son hız arabalarını yarıştıracaktır.
    o sırada oradan belki de temizlikçi kadın tuhaflıklarında yerden yere vurduğumuz temizlikçi bir teyzemiz geçiyor olacaktır . belki de arabanın artında kalıverecektir birden.
    şimdi suç bunları yapan babada mıdır? yoksa sürekli tuhaflık yapan temizlikçi kadın mıdır? hummer cipi olan çocuk mudur? midır mudur.. vs.

    edit: entry temizlikçi kadın tuhaflıkları başlığının okunmasında hemen sonra yazılmış ve ne odun herifler barındıryoruz şu 26 45 doğu meridyenleri 36 42 kuzey paralellerinde diye düşünüldükten sonra girilmiştir. temizlikçi kadın ordan devreye girerek entry de kısa bir rol almıştır..

    edit: türkiye'nin matematik konumunun konuyla yakından uzaktan alakası yoktur..
  • parası olan ve oğlu hamır cip isteyen baba modelidir. baba oğlunu kırmaz ve olaylar gelişir
  • çocuğunun hayal gücünün gelişmesini hiç istemeyen, manevi tatminin ne olduğundan habersiz baba türüdür. bakın bana mesela ne güzel kendimi kandırmayı öğrenmişim.
  • 5 yaşındaki çocuğuna son model cep telefonu, 10 yaşındaki çocuğuna da mini cooper alan babadır...
  • 18 yasındaki o çok sevdiği çocuğunu, hummer jipine binerken kaçırıp kendisinden fidye istenmesi suretiyle acılarla tanışmaya başlaması gereken baba modelidir.
  • (bkz: sus payi)
  • aslında oğluna tank alması gereken babadır. kendi de tank alıp villalarının bahçesinde tatbikat yapmalıdırlar. biri mavi biri, kırmızı takım olsun mesela. ööle sallasınlar birbirlerine filan. *
  • kasetçalarında sürekli olarak "seni anan benim için doğurmuş , hummer'unu benim için yoğurmuş" şarkısı çalan babadır.
hesabın var mı? giriş yap