• kaynak
    eşinden ayrılmış bir adam 2.5 yaşındaki çocuğunu işe giderken bakması için bir tanıdığına bırakılıyor. çocuk kaldığı evdeki adam tarafından dövülerek ciddi yaralanıyor. karısı korkudan hastaneye gidemiyor. çocuk hastaneye gitmediği için ölüyor. merdivenden düştüğü söyleniyor. rezillik bitmiyor tabi ki. olay ortaya çıkarılıyor. adam suriyeliyim diyor. kimlik sahte çıkıyor. reziilik dizboyu.
    2.5 yaşında be arkadaş. hiç mi vicdanınız sızlamadı.
  • harbiden var ya, 4 satır küfür yazıp sildim. hayvanlık bile değil, şimdi kadın çocuğun babasıyla uğraşsın dursun, izah etsin...
  • kadının serbest bırakılması skandaldır.

    kimseyi peşinen yargılamaktan hoşlanmıyorum ama çocuğu babaya bırakıp gidene anne, 5 ay boyunca elaleme bırakana da baba deniyor. en yüce varlık olarak görülen "insan" ana-baba içinden böyleleri çıkıyor ama insan için yaratıldıklarına inanılan hayvanlar bile yavrularına daha çok sahip çıkıyor.

    çocuk sahibi olmak ehliyete tabi olmalı. başka türlü masum çocukların ziyan olmalarının önüne geçilemeyecek!
  • allah belanızı versin!
  • katil polisi görünce "suriyeliyim" diyor. katil 4 suçtan aranıyor. be serefsizlerin yumurtalıkları-testisleri alınmalı. ana nerde... o yavrucak kimbilir ölene kadar o ufacık bedeniyle ne dayaklar yedi. ölmüş kurtulmuş diyorum, affedin. insanın ailesi onun hayattaki en büyük nimeti, çok acı. doğurup atan anası olacak adi kadın, ipsiz sapsızlara 5 ay çocuk bırakıp başka şehre giden ve katili 'allah'a havale eden' vurdumduymaz baba, ve o ikiiğrenc mahluk en ağir cezaları hakediyor ama nerde?
  • adamın resmini yayınlayıp ismini sansürlemek nasıl bir çelişkidir anlamadığım olay..

    baba ayrı şok zaten, allah'a havale et tamam da be adam, ortalığı da bi yık dağıt, nasıl olur de, anlamlandırama, şikayet et vs.. kadının dayak yiyip susması zaten ayrı facia.. ben korkudan olmayabilir diyorum zira zaten bir suçluyu barındırmak gibi bir suça sahip kadın.. bunu istemsiz de yapıyor olabilir bilemiyorum.. yalnız adam yanından ayrılabildiğine göre demek ki şikayet etme şansı da varmış ama yapmamış..
    çok vahşi bir olay.. olan küçücük çocuğa olmuş her zaman olduğu gibi.. masum bir candan nasıl bir hınç çıkatılır, nasıl öyle iğrenç yaratık olunabilir bunu adamım resmine bakıp anlarsınız..

    herşey bir yana, ben bebeğin annesi ile ilgili bir şeye rastlamadım.. sanırım bebeği istemedi ve o nedenle baba bakıyordu..
    bu kadını serbest bırakan mahkemeye de bir çift sözüm var:
    siz suçluya yardım ve yataklık eden birini hangi akla hizmet serbest bırakırsınız? böyle bir adalet sistemini nasıl uygularsınız? hiç vicdan yok hiç..

    tanım: bir bebeği döverek öldüren şerefsiz kadar kadının da suçlu olduğu; ancak serbest bırakılarak adaletsizliğin kralını yapan kararın haberi..
  • şöyle bir tufan filan kopsa da vicdansız, ahlaksız, dolandırıcı ne kadar bela mikrop varsa geberip gitse. ne istiyorsunuz amına koyduğumun insanları bu hayvanlardan, kadınlardan ve çocuklardan? allah bin kere kahır etsin bin kere lanetlesin seni. sınırlarım çok zorlanıyor sorgulamaya girmemek için.
  • gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum.
    canilik,cahillik,insan olamamışlık.
    hayvan bile olamamışlık ki keşke hayvan olsam diyorum insan olacağıma çoğu zaman.
    bunun dinle bilmem ne ile de alakası yok ki.
    vicdan?
    nerede bu vicdan?
    anne diyemiyorum o çocuğu dünyaya getiren kadına. nasıl olur da böyle bir adamla aynı evde bulundurursun sen o zavallıyı.
    peki ya sen , baba?
    kanım, canım pahasına böyle leş ,ne idüğü belirsiz üstelik de hükümlü bir yaratıkla aynı havayı solutturamam ben yavrumu?
    gerçi evladım yok. anne de değilim ama kafesteki kuşum da olsa bırakamam ya.
    diyecek söz yok.
    bazen ölüm kurtuluştur dedikleri bu olsa gerek.
    adalet yerini bulur demek isterdim ama ne ilahi ne de fani...
    adalet yerini bulacak olsa o herifin içeride bir güzel deşilmesi, o anne kılıklı , cahil yaratığın da vicdan azabından geberene dek hücrede kalması gerekir, salınması değil!
hesabın var mı? giriş yap