• “işleminiz gerçekleştirilmiştir.” dediyse ve daha sonra olmadı deniliyorsa sorumluluk artık onlardadır. gerçekten rezalettir.

    üniversiteli arkadaşlarımıza yardımcı olalım sözlük.
  • rezalet puanim 2/10 olan olaydir. kardesim sen nerede yasiyorsun kontrol edeceksin yaptiktan sonra acaba oldu mu, bi yerde hata mi var.
    ayrica dedem bile biliyor boyle islemler mobilde her zaman sikinti cikartabilir 2 lira internet kafeyede *mi veremediniz?
    edit: -de ayriymis makarov2ye tesekkurler.
  • mobil işlemlerde sıkıntı çıkıyor olduğunu bildiğine göre bununla ilgili pek çok durum oluşmuş demektir. o zaman: ya mobil uygulamayı düzelteceksin, ya da mobil uygulama üzerinden onay kaldıracaksın. böyle savsaklık olmaz. rezalet artı pişkinlik.

    ben internet üzerinden sipariş verdiğimde bile onay sayfasının görüntüsünü kayıt ediyorum. bunu yapmak size bir artı kazandırır ama yapmamanız sizi haksız yapmaz.
  • hocam herhangi ss ler varsa elde gerekli yerlere toplu şekilde şikayet edelim bu şekilde devam edemez bu. rezillik . gerçekten yardım etmek istiyorum bir şey olursa yeşillendirin
  • kyk taahhütnamesi, aldığınız krediyi geri ödeyeceğiniz, belirtilen durumlar meydana gelirse kredinizin kesileceğini kabul ettiğinize dair bir taahhütname. ayrıntılı olmayan, basit bir taahhütname. kredinin bu taahhütnameye istinaden verilmesi saçma. yani tamamen formalite. şu anda siz birine yanlışlıkla eft yapsanız bile bunu geri isteme hakkınız var (sebepsiz zenginleşme). devletin, kamu gücü elindeyken ödediği parayı geri isteyebilmek için böyle bir taahhütnameye ihtiyacı yok. bu formalitenin kalkması lazım. krediye başvuran zaten, bu taahhütleri kabul ediyor demektir. ayrıca bir de taahhütname onaylatmak gereksiz bir işlem, boşu boşuna yapılan bir iş.
  • 2023 yılında millet kredi borcunu öderken "lan iyi ki onaylanmamış" diye allah'a şükretmekle sonuçlanacağını düşündüğüm olay.
  • öğrenci arkadaşların mağdur edilmesine yüreğim dayanmıyor demekten kendimi alamadığım durum. umarım mağduriyetiniz giderilir.
  • e-devlet üzerinde yapılan tüm işlemler kayıtlıdır. mahkemeye verilirse hem kredi alınır, hem geriye dönük ödemedikleri kredi tutarları faizi ile geri alınır. idari mahkemeye dava açmak gerekiyor. biraz masraflı ama sonucunda geri alırsınız.

    devlet kurumlarının rezaletine bir örnektir. yok mobil sıkıntılıymış, yok telefon sorun çıkartırmış... bunlar geçerli mazeretler değildir. sen insanlara bu hizmeti sunduysan sorumluluğu da sendedir kurum olarak. burada 2 tl internet cafeye verin diyenleri umursamayın. bir şeyler öğrenme şansı olsa dahi anlamındaki de'yi ayırmayı bilirlerdi. 2 tl vermek zorunda değilim. devlet mobilden bu işlemi yapma hakkını vermişse, sorumluluğunu da almak zorundadır.
  • "bu formalitenin kalkması lazım. krediye başvuran zaten, bu taahhütleri kabul ediyor demektir. ayrıca bir de taahhütname onaylatmak gereksiz bir işlem, boşu boşuna yapılan bir iş." diye şacmalığın daniskası bir yorum gelmiş olan rezalet. he oldu olacak devleti ve bankaları da töreyle yönetelim amk çomarı seni.
  • ya arkadaş hepiniz olayı ne de güzel basite indirgemişsiniz. yıllar sonra iyi ki almadım diyecekmiş, part time çalışacakmış. giriş cümlesindeki öğrencinin maddi durumunun iyi olmadığı belirtiliyor, yanı öğrencinin bu paraya ihtiyacı var. anadolu da üniversite okuyan öğrencilerin çoğu aldıkları bursla 1 ay geçiniyorlar. part time iş imkanı heryerde bulunmuyor, okul saatleri tutmayabiliyor, devlet yurtları geç saatlerde gelmeye müsade etmiyor.

    yazan tayfa her ay ailesinden asgari ücret kadar para alabilenler galiba.
    devlet olarak bir mobil uygulama sunuyorsun , sonra da çalışmayabilir biz sorumluluk kabul etmiyoruz diyorsun sizlerde bunu çok normal karşılıyorsunuz değil mi ? biz ülke olarak bu kafalarda oldukça daha çok kan alırlar merak etmeyin.
hesabın var mı? giriş yap