• "olm bu siyasal islamcılar resmn gidiyor lan" dedirten ankettir efem. şuradan keyifle takip edebilirsiniz.

    ekrem imamoğlu'nun, mansur başkan'ın ve kılıçdar'ın kuvvetle muhtemel ilk turda cb olabileceğini gözler önüne sermiştir.

    parti oy oranları *
    imamov-rte karşılaşırsa: görsel
    mansur başgan-rte: görsel

    bence yavaştan 2023 seçimlerini nerede ve nasıl kutlayacağımızı şimdiden düşünelim, 20 yıllık bu sömürü düzeninin son bulduğu o gün hazırlıksız yakalanmayalım. aramızda götü başı dağıtanlar olacaktır. *

    edit ve teşekkür: görsel ekleme bilgisi için cathars nickli yazara teşekkürler!
  • ikinci sayım gerçekleşip sonuçlar açıklanmadan inanmam (bunlar nasılsa itiraz edip ikinciyi saydırırlar)
  • ülkeyi batıran akp+mhp'nin %40.1 oy oranı ile son zamanlardaki anketlere göre en düşük oylarını aldığını ve dip yaptığını gösteren anketin sonuçlarıdır.

    tam sonuç burada: https://eksiup.com/p/ov473754js4d

    altta güvenilmez demişler :) 7 ve 23 haziran ile 31 mart seçim sonuçlarına bakmak yeterli olacaktır. yolcudur abbas bağlasan durmaz.
  • (bkz: kılıçdar hariç de lan)

    yaptığı en doğru şey kendini geriye çekmekti.
  • en güven duyulmayan şirketlerden birine ait olan sonuçlardır. chp'den 3-4 puan alıp akp'ye aktararak güvenilir duruma getirebilirsiniz tabi.

    not : ne zaman konda, metropoll, konsensüs gibi araştırmalarda akp, %30 civarlarında çıkar (kararsızlar dağıtıldıktan sonra), o zaman inanabilirsiniz. gerisi hikaye.
  • yine de halka fazla güvenip coşmayın dediğim sonuçlardır.insanlar yolsuzluk,haksızlık,talan,kötü yönetim,atatürk karşıtı siyaset olduğu için değil cebine az para girdiği için akpden vazgeçiyor benim bu insanlara güvenim yok.
  • tüm gençliğimiz gitti, artık gitseler kaç yazar
  • 26 il/ilce ve bağlı köy/mahalleleri üzerinde toplam 2640 kişi ile yapılmış anket. 2640 kisilik örnek büyüklüğü, seçmen kütlesini örneklemeye yeter mi emin olamadım.

    e: örnek büyüklüğü yeterliliği ile ilgili yeşillendiren arkadaşlara teşekkürler
  • bunları düşünmek için biraz erken olduğunu düşündüğüm anket sonuçları.

    2023'e daha 2 yıl var. türkiye gibi absürt bir ülkede 2 yılda neler olur neler. en basitinden 1 haziran 2015 ve 1 haziran 2017 arasında yaşananları düşünün.
  • abd gibi bir ülkede bile, koltuktan kalkmak istemeyen adamın neler yapabileceğini gördük. bizim gibi ortadoğu ülkesinde koltuk için neler yapılır varın siz düşünün.
    ayrıca hangi parti veya hangi cumhurbaşkanı gelirse gelsin. 600 tane işe yaramayan adamı o meclise sokacaksa gelmesin daha iyi.

    600 ise yaramayan vekil + danışmanları + korumaları + eşleri + çocukları + akrabaları + yakaları + kıyak emeklilikleri + primleri + ek ödemeleri + harcırahları v.s v.s derken ülkenin anasını sikiyorlar.

    istemiyorum lan, temsilci adı altında bizleri siken adamları is-te-mi-yo-rum
hesabın var mı? giriş yap