• sabah gazetesi yazarı okan müderrisoğlu'nun kürt seçmenler için kaleme aldığı yazidir. bu yazıyı karşı görüşten birisi yayınlasa ertesi gün tutuklanmasa şaşırabilirdik. kürt secmenin öcalan'ın istekleriyle oy kullandığına inanıyorlar sanırım. yazıyı sizinle paylaşıyorum:
    "23 haziran istanbul yenileme seçimlerinde, oy blokları büyük ölçüde belirginleştiğinden, "kararsızlar ve kürt kökenli seçmenler" dengeleri etkileyebilecek güçte kabul ediliyor.
    kararsız olarak tanımlanan ve yakın markaja rağmen renk vermeyen bu grubun anlaşılabilir kaygıları veya memnuniyetsizlik nedenleri var.
    bu yönüyle bakıldığında, kararsız vatandaşlar, siyasetin ikna kabiliyetinin sınırları içinde bulunuyor.
    oysa, etnik kimlikle şekillenen seçmenler, farklı göstergelerle tercihlerini şekillendiriyor. örneğin, hdp eski eş başkanı selahattin demirtaş, son açıklaması ile chp adayına destek isterken henüz imralı'nın ne dediği bilinmiyor.
    ada'dan dönen avukatlarının, vakit geçirmeksizin güncel değerlendirmeleri paylaşması gerekiyor. ki duyumlarımız, seçimde en azından "nötr kalınması" çağrısına denk düşüyor."
  • kürt seçmenin apo'nun sözünü dinlemesi gerektiğini söyleyen ve alenen bir teröristi öven, güzelleyen okan müderrisoğlu'nun son herzesi.

    bu yazıyla alakalı olarak işsiz bir arkadaşımızın cumhuriyet başsavcılığı vasıtasıyla suç duyurusunda bulunması ve takipçisi olması durumunda, maddi giderlerinin yarısını karşılayacağımı temin ediyorum.
  • alenen terörist liderine, kürt halkına seslen diyecek kadar çıldırmış çomar.
  • özetle, akp'nin seçimlerde pkk'ya ve apo'ya bel bağladığını itiraf eden bir yazı.
    o kadar aciz durumdalar ki işe yarayacağını bilseler apo'yu salıp yakasına akp rozeti takacaklar.
  • terörist başı öcalan'dan medet uman iktidar köpeğinin yazısı.
  • vay amk adam ciddi ciddi abdullah öcalan hangi yönde oy verilmesini istiyor bunun açıklanması lazım demiş. şunu ekrem imamoğlu dese adamı orada boğarlar.
  • reis tüm tuşlara basıyor.
  • etkisi sayılabilecek seviyededir. 10, 20, bilemedin 50 seçmen üzerinde...

    kaç kürt sabah gazetesi alır? alanların kaçı okan müderrisoğlu okur? kaldı ki, okuyanlardan kaçı onun yazdıklarını ciddiye alır?

    "dur, ben bir yazı kaleme alayım da seçimin kaderini değiştireyim" diyerek hep sizi kandırıyorlar bunlar sn başkan'ım. lakin, sizde de kabahat var; doyamadınız kandırılmaya.
hesabın var mı? giriş yap