• italya ve ispanya macindaki hakem hatalari cok bariz. ayrica bir youtube kullanicisinin belirttigi gibi, o dunya kupasinda 2. turdan itibaren guney kore ile karsilasan takimlar sonraki turnuvalari sirasiyla kazaniyor.

    2006- italya
    2010- ispanya
    2014- almanya

    bu hesaba gore 2018 dunya kupasini bizim almamiz gerekiyor.
  • bu kupada ciddi anlamda facia hakem kararları ve maçlara müdahaleler oldu ama izlediğim o güney kore - ispanya maçını ömrüm boyunca unutamam sanırım. ciddi anlamda bir futbol skandalıydı ve çok kısa sürede unutuldu gitti ki tarihin en büyük futbol kıyımlarından birisidir bana göre bu maç. zaten bu maçtan sonra çok uzun süre ben ispanyollara karşı herhangi bir spor dalında özellikle de futbolda hatalı kararlar verildiğini görmedim. basketbol, futbol gibi spor dallarında da genellikle kollandıkları bile söylenebilir hatta. o zamandan bu yana bu bedeli ödeyemediler ispanya'ya karşı.
  • unutulmayacak bir şikedir. italya ve ispanya'ya üzüleceğimiz aklımıza gelmezdi.
    (bkz: güney kore amına kore)
  • komplo teorisi filan diyenlere,italya kısmını daha dikkatli izlemelerini öneririm.yeminle bahçeşehir koleji futbol takımı sanki sultanbeylispor a deplasmana gitmiş gibi.bi sahaya torpil filan atmadığı kalmış seyircinin,tekme tokat ne ararsan var,ama tık yok,biri hakeme sultanbeyli sapağında,akıllı dur sikerim belanı demiş sanki.
  • şike gibi şikedir. kolombiyalı ağır abileri devreye sokan koreli kodamanların paralarını teksaslı piliçlerle yiyen ekvadorlu hakem byron moreno daha sonra kolombiyalı abilerinin uyuşturucu ticaretinde piyonluk yaparken amerikan polisi tarafından yakalanıp muamelesi sağlam eyalet hapishanelerinden birine tıkılmıştır.
  • sonunda almanların kazandığı bir şike olmuştur. yani güney kore'yi yenip, final oynadılar.
  • (bkz: kanim dondu serefsizim)

    adamlar napmis oyle be vay anasini.
  • konu ile alakalı medya eleştirileri dersi veren hocamız önce kore savaşı'na atıf yapmış, sonra asker gönderişimiz gibi olayları sıradışı argümanlar ile 3.lük maçıyla ilişkilendirmişti. ilk etapta bana tam bir komplo teorisi gibi gelse de sonradan olayın üstüne ufak ufak düşünmeye başlamıştım. video neredeyse bariz bir şekilde bu duruma ışık tutuyor. adama ve kariyerine iddia tutarlı olsada olmasada tekrar bu zihin egzersizi için saygı duydum. (bkz: can bilgili)
  • italyanların 1, ispanyolların 2 net golü verilmemiştir. ispanyolların ve italyanların bir de gole giden atağı kesilmiş. neyse, iyi tarafından bakarsak ispanyollar şampiyon olacaktı. olamadılar. biz de 4. olurduk
hesabın var mı? giriş yap