• sağlı sollu elektrik ve doğalgaz zamlarından sonra üzerinde düşünülmesi gereken yöntemler silsilesi, bütünü veya her ne haltsa işte. kalın bir battaniye alınıp pijamaların biri feda edilerek bunu terzide pijamaya omuzlarından pelerinvari bir aksesuar olarak iliştirmek olabilir mesela. gariban darth vader gibi dolanıp durursunuz ev içinde. yine arkadaş meclisinin bol olduğu -öğrenci evi vs- toplu halaylar çekilebilir. böylece en azından halay sırasında on on beş sonrasında da aşağı yukarı yarım saat ısınabilir bünyeler. yalnızsanız horon birebir yalnızlığınız için. veya en hininden bir düşünce olarak altı fırın olan bir apartmanda fırının hemen üstünü kiralayabilirsiniz, yazın ebenizi s.ker ama ne demiş atalar gül ve diken arasındaki katlanma ilişkisi... "illa da bi şi yakacağım da ısınacağım" diyorsanız önümüz seçim gecekondu bölgesine taşının. oyunuzun rengi konusunda da garanti verirseniz kömür alma ihtimaliniz kuvvetlidir. ha, kaçak elektrik vs kullanayım diyorsanız aman ha, teknoloji gelişti toplu halde çengel atan ve "polis giremez" bir mahalleye taşınmadıkça yakalarlar ve sikertirler adamı.
  • herkesin evinin kombili olduğu bir apartmanda her gece başka bir evde toplanıp o evin kombisini yakmak, sadece uyumak için eve dönmek. bir de soğukta uyuyabilmek için uyku tulumu edinmek.
  • (bkz: halay çekmek)

    uygun bir slogan bulmak lazım yoksa deli zannederler. gerçi sloganlı mıloganlı oluncada içeri atarlar. gerçi içersi sıcak olabilir.

    o zaman şöyle diyelim; önce emniyet müdürlüğünün ısınma işinde ne kullandığı öğrenilir, sonra duruma göre kurtarmıyorsa şayet halay pozisyonu alınır. sürtünmeden kaynaklı açığa çıkan ısı enerjisi tepe tepe kullanılır.
  • yılan misali soğukkanlı yaratık geni geliştirip yeni heroes türü yaratmak. kanımız soğuyunca ısınma ihtiyacımız ortadan otomatikman kalkar.

    alternatif heroes olarak ayı geni geliştirilebilir. bütün kışı low level'da uyuyarak geçireceğimizden yine ısınma ihtiyacı ortadan kalkar.

    son olarak vampir geni geliştirmek. ölü olacağımız için yine ısınmaya ihtiyaç duyulmaz.

    peki, tamam... en ucuzu kanyak. çaya katalım, içelim. yalnız sonrasında daha fena üşüyorsunuz, demedi demeyin. keza bütün sarhoş geçireceğinizden hiç bişi artık size komaz.
  • elbisenin içini gazeteyle doldurmak.
    (bkz: the day after tomorrow)
  • bürokrat yakmak da fena fikir değil. hem mesaj kaygılı hem de sıcak işte !! daha ne olsun (yakmadan önce iyice bir traş edin ama, tavuk derisi gibi kokuyor sonra)
  • yaşadığınız şehrin oy deposu bir semtine taşının, hanımın başını örtüp sakal bırakın, ara ara dua mırıldanın. belediye kömürünüzü kapıya yığacaktır.
  • göçebilen güney afrika'ya göç etsin.(bkz: güney afrika)
  • güneye göç etmek.
hesabın var mı? giriş yap