• 2011 bahreyn gp'nin iptal edilmesi sonucu sezonun ilk yarışı olacaktır.
  • bir pazar günü erken kalkma sebebidir.
  • takvimi şöyle:

    25 mart antrenman 1 cuma 03:30
    25 mart antrenman 2 cuma 07:30
    26 mart antrenman 3 c.tesi 05:00
    26 mart sıralama c.tesi 08:00
    27 mart yarış pazar 08:00

    *evet evet yaris 8deydi
  • sıralama ve yarış yerel saat ile 17.00'de başlayacaktır. türkiyede saatlerin ileri alınışı ertelendiği için yarışın başlangıç saati sıralamalar gibi 08.00'de olacaktır. yarışın yarısı geçtikten sonra televizyonu açıp şok geçirmeyin.
  • 2. antreman gösteriyor ki msc efsanesinin geri döneceği yarış.
  • şu ana kadar red bull racing pilotlarının oldukça rahat gözüktüğü yarış haftasonu. ayarlanabilir arka kanadı, diğer takımlara göre viraj çıkışlarında çok daha erken açmakta, kapanışı ise çok daha geç yapmaktalar. eğerki bu durum yarışta değişmezse, çok rahat bir yarış bekliyor red bull racing takımını.
  • mclaren ın son testlerdeki kötü performansından sonra yapılan bazı değişikliklerle (özellikle egzoz) antrenman turlarında ön sıralarda yer aldığını görüyoruz, ancak bu kadar kısa sürede iyi test edilmemiş parçaların kullanılması risk oluşturabilir. yarışı bekleyip göreceğiz.

    red bull kendi tarihindeki en iyi test sürecini bu sene geçirdi ve kesinlikle yarışın favorisi olacaklar.

    ferrari ise şu an red bull dan sonra en iyi ikinci takım olarak görünüyor.

    antreman turlarına bakıldığında en büyük sürprizi kanımca sauber yaptı, her iki antremanda da en iyi dereceleri renault'lardan daha iyiydi.

    şampiyonaya yeni katılan takımlardan en iyisi 2011'de de lotus olacak gibi. bu hızla devam ettikleri takdirde sene içerisinde str ve force india'ya yaklaşabilirler.
  • ygs 2011 ile çakışan gp.
  • çok fazla bilinmezliklerle dolu bir formula 1 2011 sezonunun açılış yarışı. ön tarafta ferrari, mclaren ve redbull'un arayı nasıl geçirdikleri merakla beklenirken, mercedes'in durumu ve bununla birlikte kış sezonunun en flaş isimlerinden biri olan heidfeld'in yapacakları da büyük merak uyandırıyor. kuru zeminde atılması açısından 2. antremanlar daha iyi fikir vermesine rağmen ki button hamilton vettel alonso bu bölümde sadece 0.160 saniye ile birbirlerinden ayrıldı. webber ferrari'nin kimi zamanlar cuma günü biraz daha dolu depoyla tur atıp hızlarını da gizleyebileceklerinden bahsediyor. kış sezonu sonunda bugün saat 8'de sıralama turları ile ekran başında olacak f1 severler için de bitecek.
  • her avustralya gp gibi sürprizlere gebe yarıştır.

    antrenmanlar sezonun ilk yarışı öncesi hiçbir fikir vermezken akıllarda ferrari'nin geçen sezondan ders alıp almadığı, red bull araçlarının sezon başı dayanıksızlığıyla nasıl mücadele edeceği, hamilton'ın bu lastiklerle o agresifliğini nasıl sergileyeceği ve massa'nın ne zaman emekli olacağı gibi sorular dolaşmaktadır. yeni f1 pilotlarının yeni f1 takımlarına getirilmiş olması ise peşin konuşmak gerekirse hiç hoş sonuçlar doğurmayacak, demedi demeyin, saatler sonra sıralama turlarında kırmızı bayrak bol bol sallanacaktır.

    bir de tahmin yapmak gerekirse pazar günü yarışı bitirebilen araç sayısı 12-14 arasında olacaktır, eğer iddaa'da böyle bir seçenek varsa kaçırmayınız.
hesabın var mı? giriş yap