• 28 temmuz 2013'te koşulacak olan yarış
  • pilotların ve takım çalışanlarının yavaş yavaş budapeşte'ye varmasıyla heyecanlandıran gp. geçen haftaki lastik testlerinin ardından testlere katılamayan mercedes'e çok iş düşecek cuma günü.
    hungaroring'de '86 senesinden beri aralıksız yarış vardı. sıkıcı ve yavaş bir pist olmasına rağmen parayla işin götürülebileceğinin kanıtı aynı zamanda. ama yine de bu yarışla birlikte sezonun yarısı geride kalmış olacağından ve yaz arasından ayrıca spa francorchamps'dan önceki son yarış olması sebebiyle heyecanlanmamak elde değil.
    sıralamanın çok önemli olduğu bu pistte güzel bir yarış izleyeyim.
  • bugün yapılan 2 antrenman seansının ardından ferrari, rbr ile olan farkı biraz kapatmış gibi görünüyor. pazar günü hava sıcaklığının artmasıyla bu fark daha da kapanabilir. ancak tüm bunlara rağmen hungaroring pistinin karakteri redbull'a fazlasıyla uymakta. yarış için konuşmak şu an için çok erken ama sıralamalarda parmak çocuk vettel polü alacak büyük ihtimalle. sıcak havada raikkonen'e dikkat. iyi bir yerden start alabilirse yarışta podyum şansı yüksek
  • dün enteresan bir sıralama turu seansı geçirten yarış, tabiki de sadece bana, nasıl mı;

    sabahın 8 inde yattıktan sonra öğlen saat tam 3 te uyanır gibi oldum ama halen daha uykum vardı, az daha uyukladım sonra baktım saat 3:13, lan dedim kalkıp açsam mı televizyonu, sonra sktr et dedeim nasılsa vettel denilen göt almıştır q1 i diye düşünürken, o uyuklama sırasında gözümde bir an q1 sonunda "1 ros" (tabi büyük harflerle) şeklinde bir ibare oluştu, aa dedim o da olabilir, neyse attım kendimi yataktan, gittim çapaklı gözlerle televizyonun karşısına oturdum ve açtım, ilk gelen görüntüde gördüğüm şey q1 seansında rosberg'in 1. olduğuydu, tabi seans kısa bir süre önce bitmişti.

    napsam bu gün de az gidip uyuyup yarış sonuna doğru 1 - ham yazısı görmeye mi yatsam ne?
  • massa'nın yine bekleneni karşıladığı yarış. ilk turda rosberg'e çarpmış, iki araçta yoluna devam ediyor olsa da, rosberg'in sıralamada gerilemesine sebep olmuştur.
  • kimi'nin canı sıkıldı yine en hızlı turu attı, önündeki perez engelini de geçerse button'ın oluşturduğu trene yetişme ihtimali doğabilir.
  • ferrari'nin durumuna üzülmekten bakamadığım yarış. her ne kadar massa'yı çok sevsem de alonso'nun tek pilot olarak devam etmesinden sıkıldım. umudum 2014 sezonuna kaldı. hamilton'la da aram pek iyi değil ama vettel yerine bu yarışı almasını bekliyorum.
  • vettel insafsızının yeni lastikleriyle kimi'yi zorladığı yarış. kimi dayan la!
  • kimi 2 pit stratejisiyle, eskimiş lastiklerle podyuma kafayı soktu. ama yeni lastikli vettel ikinci giden kimi'yi zorlamaya devam ediyor, kiminin savunmasından şüphemiz yok fakat manyak kimi fark kapanmasın diye arabayı çok zorlarsa-ki geçmişte zorlamışlığı var-araba yarra yerse-ki geçmişte çok yemişliği var- neyse bunları hiç düşünmeyelim, kimi'nin kazanacağı 20 puana odaklanalım.

    oha bu arada mal vettel malca bi atak yaptı bi daha bu şansı nah yakalarsın, bastır kimi!
  • #direnraikkonen

    buz adamın birilerinin heveslerini kursağında bırakacağı yarış.
    sonra editlemem umarım.
hesabın var mı? giriş yap