• 2014'te pink floyd dinleyen insandır.ya ne olacaktı yani amk.aynı zamanda yıl olcak 2015 fink ployd yanı sıra ben hala ferdi tayfur'un 1970-1980 albümlerinden şarkılar dinlerim.şarkı eskir mi lan hiç.
  • (bkz: 2009'da hala led zeppelin pink floyd demek)
    (bkz: 21. yüzyılda hala pink floyd dinleyen ebleh)

    bi bitmemiş tiplerle uğraşan insandır.
  • pink floyd - time
    "and then the one day you find ten years have got behind you.
    no one told you when to run, you missed the starting gun."

    pink floyd - have a cigar
    "come in here dear boy, have a cigar.
    you're gonna go far, you're gonna fly high, you're never gonna die
    you're gonna make it if you try; they're gonna love you."

    pink floyd - remember a day
    "remember a day before today, a day when you were young.
    free to play alone with time, evening never came."

    pink floyd - shine on you crazy diamond
    "nobody knows where you are, how near or how you far
    shine on you crazy diamond."

    diyeceklerim bu kadar.
  • kuvvetle muhtemel justin bieber, one direction gibi bebişleri tercih edenler tarafından eleştirilen insanlardır.

    bir de bunun ccr, dire straits vs dinleyen modelleri var, onları da eleşitirirsiniz artık eliniz değmişken.
  • şöyle başlıklara da iki taraflı tavım anasını satayım. ilki hakkaten bana da uzak geliyor 2014'te hala ısrarla pink floyd dinlemek. onlarca grup, onlarca müzisyen sayabilirim daha farklı, daha nitelikli müzik yapan. pf'ye ya da eskilerden gruplara (beatles olur, led zeppelin olur, sabbath olur, deep purple olur falan) saplanıp kalmak, fanatizmdir. kulaklarını günümüz dünyasına tıkamaktır. büyüklerin, otorite olan insanların sözün çıkamamaktır. başkaca bir tanımlaması yok. yoksa ne gruplar var müzikleri almış başını yürümüş. e yürüyecek de; pf 45-50 yıl önce başlamış müzik hayatına. yürümemesi düşünülemez zaten. 60 sonları ile 2010'ların kıyaslaması yapılamaz bu minvalde. tabii ki günümüz müziği bize daha yakın olacak. aksini söyleyen, dediğim gibi fanatiktir. değişim ve gelişime kapalıdır.

    diğer taraftan da şuradan tavım; bu fanatikler her entry'de linç olayına girişmekte kendilerini haklı görüyor. nedir amına koyayım, ben de nick cave dinliyorum. bundan 30 yıl sonra '2044'te nick cave dinleyen insan' diye başlık açılsa orasının da gençlerce yukarıda yazdığım paragraftaki gibi şeylerin yazılmasını beklerim. 2044'te 18 yaşındaki adam kalkıp 'abi nick cave yaa... süper, en iyisi!' derse, hassiktir la ordan bebe derim anasını satayım. kim bilir ne müzisyenler çıkacak 30 yılda.

    kastırmayalım. pf kötü bir grup değil kesinlikle, ısrarla pf dinlemek de kötü değil. ama pf dünyanın en iyisi de değil. fanatik olmayın yeter. canhıraş savunmayın sadece böyle kör gözüne parmak hesabı, adamlar bile kendilerini bu denli savunmuyordur. ben de dinliyorum herifleri, nedir yani...
  • yıl 2014 olmasına rağmen, çöplük gibi bir dönemde yaşayabilmesine rağmen, pop müziğe rağmen hala müzikten anlayabilen insandır. insan olmuş, insan kalabilmiş insandır.
  • hele bir de ortaokul lise öğrencisi falansa kedi canını yirim. ya yeni nesil bunları hiç bilmiyormuş gibi geliyor, üzülüyorum. biz lisedeyken bunları bilmek bir hava katıyodu hatta sanki insana. yani şimdikiler ne yapıyor tam bilmiyorum da hiç tanımıyolar sanıyorum hep, bir öğretmen arkadaşım öyle demişti de çok şaşırmıştım. biraz yaşlıyım sanki, belli de ettim sanırım. kaçtım o zaman kib bye.
hesabın var mı? giriş yap