• vicdanı yüksek olan halkın olduğu bir ülkede %1 bile alması zordur. lakin biz beş para etmez bir milletiz ve % 50 ile getiririz hem de sanıldığı gibi dinle sömürülen, cahil bırakılmış halkımızın oyları ile değil orta sınıf ve zengin zümrenin, modern görünümlü, ruhu taş devrinde olan insanları sayesinde olacak bu.

    çok uzağa bakmayın, çalıştığınız iş yerine, oturduğunuz apartmandakilere bakın. ne şık, ne modern görünüyorlar değil mi? bi de onları sizin arkanızdan patrona yaptığı yalaklaıkları, iş çıkışında metrodaki engelli asansörleri kullanırken, trafikte 8 makas atarak hayatınıza kastettiği zamanları düşünün. ya da sitenizin apartman toplantısına gidin. sonra da yozgat'taki ücra bir köydeki köylüyü eleştirin. en azından onlar oy verirken, önceki dönem ürünlerini almayan ama şimdi az da olsa bir şeyler verip alan hükümete oy veriyor.
  • arkadaş biz adamlar anayasayı değiştirecek kadar milletvekili çıkaramasınlar diye umuyoruz, milletin umuduna bak.

    bir de açıklama yazmış.

    gerçekleşmeyecek düşünce.
  • ülkemiz insanı siyasi tercihlerini ancak akrep cebine inince gözden geçirir. saraydı, yolsuzluktu, geziydi, işçi ölümleriydi sikinde olmaz bu milletin. dalkavuk ve yavşak seçmen kitlemizin ezici bir çoğunluk olduğunu göz önünde bulundurur ve başarıyı bu bok çukuruna göre ölçecek olursak, akp'nin geldiği ilk günden beri yaptığı en büyü hata, geçen ay elektrik ve doğalgazı alışılmış çaktırmadan geçirme sisteminden vazgeçip göstere göstere saplama vaziyetinde vatandaşa monte etme yoluna girmesidir. bugünlerde nereye gitsem ocak faturaları konuşuluyor, halk kendine giren boy boy faturaları yarıştırıyor. şu ana kadar dünya lideri, büyük güç, milli irade gibi sofrasına zararı dokunmayan hezeyanlara gaz veren seçmen toplumsal hayatta yan yana gelince fatura konuşmaya başladıysa ve bizim insanımızın da karşılıklı motivasyonla başlayan tepkisini lince çevirme kabiliyeti varsa akp oy kaybeder. ancak gerçekler acı; sadece üyleri ve üyelerin ailesinden gelen oylarla dahi akp barajı geçer. he çok büyük kriz çıkar ve bir şekilde kapağı akp'ye atmanın artık kar etmediği ortaya çıkarsa neden olmasın ama o iş 2015'te çok zor yonca.
  • lafı çok uzatmaya gerek yok.

    tespitler doğru, varılan sonuç yanlıştır. sayılan maddelerin hepsi akp nin oyunu arttırmasına yarayacaktır. seçmen ülkenin durumundan son derece hoşnut.

    adam hoslaniyor. daha fazlası olsa daha da hoslanacak. ohh diyor adam. biraz da şuradan diyor. o para sayma makinaları helal olsun ona diyor.benim donum yok ama ebru'nun çocuğu üzülmesin diyor.

    boşuna yazmayın böyle. zamaniniza yazık.
  • bu kitle oldugu surece imkansizdir.
  • torbacısının numarasını merak ettiğim bir arkadaşın fikri.
  • yolsuzluğun ekonomik çarkları döndükçe olmayacak iştir. akp ekonomi nedeni ile gelmiştir, ekonomik nedenlerle gidecektir. ama, maalesef, mevcut tabloda akp'nin gitmesine neden olabilecek bir adet muhalefet partisi yoktur.

    lakin, genel seçimde akp iktidarı yerine y-chp + fetoreller partisi koalisyonu olasıdır:

    (bkz: kobani olayının özeti/@aran suildur)

    diğer yandan, akp seçmeni aşağılanıyor diye akp'ye inadına oy verecekler varmış.

    (1) bir memleket muz ve hırsızlık cumhuriyetine dönmüşken,

    (2) bir parti, daha doğrusu diktatör görünümlü parti genel başkanı, belirli bir mezhebin düşmanlığıyla, belirli bir azınlığın dölü suçlamasıyla, vatandaş dövmesiyle oy alıyorsa,

    (3) polis şiddeti ile öldürülmüş çocuklar terörist ilan ediliyor, bunların anaları seçim meydanlarında yuhalatılıyorsa,

    vereceğiniz oyun da, vicdanınızın da, yedi ceddinizin de, insanlığınızın da ta orta yerine tüküreyim!

    aşağılanmaymış! ulan, ben aşağılık kompleksli biriyim diyemiyor it, onun yerine havlıyor! e, it tabi, havlayacak, konuşamaz ki!
  • barajın altında kalmak için ak partisi teşkilatının bütün yöneticileri ve ayak takımı paryalarının bir araya gelerek gerek icraatleri gerek sözleri gerekse adli sicilleri ve sabıka kayıtları ve berdevam ettirdikleri cürümleriyle her gün sabahtan akşama kadar omuz omuza verip var güçleriyle gayret ettikleri halde olamayacak olan şey. bir muamma. sen git trafoya bak hala.

    .
  • sozlukte ciddi ciddi savunulmus en absurd iddia.
hesabın var mı? giriş yap