• bu kadar mercedes'i, makam aracı diye bedavadan kullandıran zihniyet
  • (bkz: akp)
  • sesega'yı batıran kılışdar'dır
  • hiç bir kriz birden gelmez. kriz sadece de o ülke ile ilgili de olmaz. 2009 a kadar uygulanan kemal derviş politikaları, sıcak para politikasıydı. maalesef 2009'da yeni bir politika hazırlamamız gerekirken biz sıcak para politikasına devam ettik, yapmamız gereken üretim destekli yeni bir politikaydı.
    sonra bir ara sıkıştığında dolar basıp dünyaya satan amerika, bu dolarları geri toplamaya karar verdi. fed faiz artırımını sürekli erteliyordu. şimdi aralıkta onu da yapacak. bu demektir ki avrupa'dan doların bir kısmı amerika'ya geri dönecek.
    arap baharları, orta doğuda devam eden savaş, ülkedeki güvensizlik ve insanların bir birini düşman görmesi de bunda etkendir.
    kriz aslında geliyorum diye bas bas bağırdı. bunda da parasını dolara yatıranların hiç bir suçu yok.
  • (bkz: cehape)
    olmadı faiz lobisi
    olmadı dış mihraklar
    olmadı israil
    olmadı amerika
    olmadı fetö
    olmadı ismet inönü
    olmadı geziciler
    olmadı belden yukarısı çıplak, ellerinde deri eldivenleri, başlarında siyah bandanaları bulunan adamlar
    olmadı zina
    olmadı laikçiler*
    olmadı chp döneminde bira içen küçük çocuklar
    olmadı okumuş kesim
    olmadı mehmet ayvalıtaş, abdullah cömert, ethem sarısülük, ali ismail korkmaz, ahmet atakan, berkin elvan, burak can karamanoğlu, mehmet istif ve elif çermik

    olmadı rahmetli başkan kenedi taçsız kral pele fenerbahçeli cemil.
  • (bkz: ben)

    evet arkadaşlar, açıklıyorum artık: sorumlusu benim. baktım kimsenin üstüne alındığı yok, bari biri sahiplensin de çözelim şu işi.
  • valla suçu bize atılıp kurtulamazsınız öyle. ülkede maaşı aldığı gün dolara çevirip ona dokunmuycak insan mı kaldı? 20 dolarla kimse ülke batıramaz. bu dönemde inşaattan zengin olan yancılara bakarsanız onların bolca doları eurosu vardır ama. üstelik inşaat sektöründe aldığın herşeyi dışardan getirtmen gerekirken, (demir vs) satışı ülke içindeki vatandaşı borçlandırarak yapıyorsun. sonuç yurtdışına para çıkarken, yancı inşaatçılar zengin oluyor, halk borçlanıyor. senin yatırımların ülkeye dışardan para sokmadığı sürece, kusura bakma da anca müteahhitleri zengin edersin. sonra da vergileri halka saplayarak durumu idare etmeye çalışıyorlar işte.
hesabın var mı? giriş yap