• benim için artık bir klasik oldu.

    .
    .
    .
    9) gençlerbirliği (40-42 puan arası)
    .
    .
    .
  • 18- karabük
  • gereksiz yere yenilen galatasaray yüzünden bir fenerbahçeli olarak hesap yapmak durumunda kaldım.

    gs'nin bjk ve basaksehir macları berabere biterse , sonra bjk bir beraberlik daha alıp başaksehir de birine yenilirse. biz de her maçı kazanırsak.

    fenerbahçe : 72
    başakşehir : 72
    galatasaray : 71
    beşiktaş : 70

    sonra ekrana baktım ve kendime koca bi siktir lan çektim.
  • kalan 6 şar maçta, başakşehir 4g1b1m (mağlubiyet galatasaray'a), galatasaray 5g1m (mağlubiyet beşiktaş'a), beşiktaş 5g1b, fenerbahçe 6g alırsa 4 takım da ligi 72 puanda bitiriyor ve 4'lü averajda sıralama 1. bjk (10 puan, min +4 averaj) 2. ibfk (10 puan, max +3 averaj) 3. fb (8 puan) 4. gs (5 puan) şeklinde oluyor. süper bir finiş olmaz mı?
  • ula bu malatya size netti kardeşim ?

    daha süper lig kadromuz ve teknik ekibimiz bile belli değil hemen nasıl bizi düşürdünüz. işin ilginç yanı bu sezon 1.lige başlarken herkes eskişehir ve göztepe kesin çıkar diyordu malatya için de ligde kalması başarı sayılır diyorlardı ama hesaplar tutmadı. bence bekleyin ve görün...
  • sezon başında galatasaray yendiğinde kem küm edilen takımları yenen fenerbahçe'nin bir anda şampiyonluk favorisi haline geldiğini gösteren tahminler.
  • puanlar için net konuşamıyorum ancak;

    başakşehirin bu hafta itibariyle biraz moral bozukluğu ve amacından uzaklaşmış "eski yıldız oyuncuların, düşük profilli takımı" havasına gireceğine inanıyorum. yani bu ekip kenetlenip, 1. takıma baskı ile takip yapacak havada değil. ayrıca gs maçında da görüldüğü üzere, yüksek yaş ortalamasının tempo ve oyun sürekliliğine yetmemesi çok önemli etken.

    fenerbahçenin fikstür rahatlığıyla, timsah misali son haftaya kadar sinsi sinsi lider takibi olacaktır. puan kaybeden fenere yem olur arkasında kalır.(ilk 3 kulüp için de bu risk var)

    galatasaray ve beşiktaş'a gelince tabi ki düğüm maçı ali sami yen'de oynanacak maç, galatasaray büyük maç ve finalleri kazanma alışkanlığına sahip, hele ki iç saha maçında oynanacak bir maçta. işte sezonun maçı bu.
    bu maçın sonucu 4 takımın da şampiyonluk şansını etkiler.

    ya beşiktaş 2 yıllık şampiyonluk ünvanına, tecrübesine, gerçek bir winner olma karakterini katacak, ya da galatasaray'ın tarih yazma geleneği devam edecek.

    benim fikrim beşiktaş'ın, galatasaray'a kaybedip fenerbahçenin de alt sırasına düşeceği yönde.

    sezon sonu sıralama olarak tahminim ise;
    1- galatasaray
    2- fenerbahçe
    3- beşiktaş
    4- başakşehir
  • bir takım 7 maglubiyet alıp nasıl lider oluyorsa öyle de şampiyon olur. biz nasıl 7 maglubiyet alan takımın gerisinde kaliriz demiyorlar da...

    düzeltme: imla
  • "fenerbahçe ve galatasaray'ın olmadığı bir sezonda bile ucu ucuna şampiyon olabilen beşiktaş..." diyen bi arkadaşın fikir yürüttüğü tahminler.

    hayır anlamadığım şu, fenerle gassaray; "biz bu sene ligde olmucaz yaaa siz kendiniz yarışın, biz süper olduğumuz için sizi izlicez, böyle takımlarla maç yapamayız" deyip çekildiler de benim mi haberim yok?

    ulan zar zor şampiyon oluyosunuz diye beşiktaş'ı kıyasladığınız başakşehirle bile birinizin arasında 9 diğerinin 11 puan fark var neyin tatavasını yapıyosunuz?..

    edit:ayrıca başakşehir'in 2. olması takdir edersiniz ki bizim problemimiz değil, hem 1. hem 2. olunmaz ligde, hangi takım 2. olsa biz onunla mücadele edecektik, keşke daha iyi olsaydınız da sizinle heyecanlı maçlar geçirebilseydik..
hesabın var mı? giriş yap