• 8-25 şubat 2018 tarihleri arasında güney kore’nin pyeongchang bölgesinde düzenlenen ve her 4 yılda bir yapılan kış olimpiyatları’nın televizyonda hiç bir kanalda yayınlanmaması rezaletidir.

    bu halkın vergileriyle kurulan, her yıl milyonlarca lira bütçesi olan ve halkı eğitmekle görevli olan türkiye radyo ve televizyon kurumu (trt)’ nun onlarca kanalı arasında sadece trt spor akşamları bir kaç saat olimpiyatlardan bazı sporları vermektedir. o da denk gelinirse seyredilebilir. trt spor’un esas amacı bu halka sporu tanıtmak ve sevdirmek, dünya’daki spor olayları hakkında bilgi vermektir. ama maalesef futbol programları haricinde neredeyse başka hiç bir spor dalından yayın yapmıyorlar. varsa yoksa futbol, 20 seneki önceki maçlardan görüntüler, sonu gelmeyen ve bir hafta önce bitmiş maçlar hakkında 2-3 kişinin yaptığı yorumlar, arada bazı voleybol ve basketbol maçları. hepsi bu.

    digitürk’ünüz varsa şu anda toplam 5 eurosport kanalından olimpik müsabakalar veriliyor ama herkesin digitürk’ü yok. illa canlı vermek zorunda değilsin ki, onlarca farklı yarışma çeşidi var. versene onları banttan. tüm gün boş beleş tekrar programları yayınlayacağına en azından bazılarını banttan bazılarını da özet halinde versene kardeşim. belki bu sporları görüp merak eden birileri çıkar, birileri de yapmak ister de uluslararası arenada sporcularımız olur. şu anda bildiğim kadarıyla koskoca türkiye olimpiyatlarda 3-5 sporcuyla temsil ediliyor, yazık değil mi bizim ülkemize, insanımıza? biz neden yokuz bu platformlarda, avustralya’dan adam altın kazanıyor, bizim yarışmacımız yok.

    tüm gün futbol verirsen olacağı bu malesef.
  • 444 0 878 trt telefonu aranarak konu şikayet edilebilir. çok kişi ararsa belki yayınlarlar.
    alper uçar gibi bir temsilcimiz yarışmasına rağmen, nedendir bilinmez avrupa / dünya / olimpiyat artistik buz pateni şampiyonaları da yayınlanmamaktadır.
  • trt'nin herhangi bir kanalı bu iş için pyeongchang 2018'in tamamı yayınlansın diye ayarlanabilirdi normal olarak (trt avaz vs. gibi) lakin trtspor'da bugün kızak tek erkekler final de david gleirscher'in kazandığı yarışı izleme şansını elde ettim.

    yine hak vermekle birlikte yaz olimpiyatlarının yayınlandığı dönemde spor ekranlarının boşluğu ve de kış olimpiyatlarının yayınlandığı dönemlerde ki doluluk bir faktördür ne yazık ki.
  • evet şimdi baktım trt spor yayın akışına göre organizasyonu veriyor. internetten de takip edebilirsiniz.

    kendi ülkemizde çok ciddi yatırımlarla erzurum dünya üniversiteler kış oyunları yapıldığında bile doğru düzgün izlenmedi sadece açılış ve kapanışı yoğundu, millet gösterileri izlemek için açmış...
  • eczacıbaşı - fenerbahçe maçı varken kim ne yapsın karda kaydırak kayanları diyerek bugünlük haklı bulduğum hareket.
  • güzel ülkemizde kış olimpiyatları gibi pekte fazla kimsenin ilgilenmediği bir spor olayının tv'de yayınlanmaması çok ta ilginç gelmedi. kaldı ki illa kış olimpiyatlarını canlı izlemek isteyen birisi internetten izleyebilir. çok ta mesele yapmayın. kış olimpiyatlarına gelene kadar çok daha önemli sorunlarımız var.
  • 2026 kış olimpiyatlarını hedefleyen bir ülkenin bu oyunlara önem vermemesi durumu.
    saçmalıktır. 2026 erzurum'da yapılacaksa ülke olarak bu konuda yeterli ilgiyi göstermemiz lazım.
  • güzel ülkemde aslında büyük bir skandaldır. ancak konuya entri giren suserin bile yayınlanıp yayınlanmadığından haberi yoksa veya maliyetler kurtarmıyor haklılar canım deniyorsa bize az bile derim. sikimsonik troll başlıklarına yüzlerce entri giriyoruz, ülkemizin spor kültürünü alaşağı eden bu duruma seyirci kalıyoruz. yarıyıl tatilinde kartepe, bolu veya uludağ' a bir gidin, orada nasıl bir ticaret döndüğünü gözlerinizle görün sonra bu ticaretin amatör spor ruhunu nasıl ezip parçaladığını, devletin de nasıl buna seyirci kaldığını görün.
    3 gündür başka bir şey izlemiyorum, o kadar zevkli ve çekişmeli geçen müsabakalar var ki, her sporsever bu güzel görüntüleri izlemeli. böylesine evrensel bir spor olayının maliyeti falan hesap edilmez, parası neyse verir yayın haklarını alırsın, ota boka milyonlar harcamayı biliyor trt. ben malesef kendi cebimden finanse ediyorum olimpiyatı, digiturk' te eurosport' tan seyrediyorum, ama kesinlikle hakkımı da helal etmiyorum bu zihniyete...
  • akp bartın 6. olagan kongresi ya da x osmali padisahinin hayati temali belgeseleri dururken neden yayinlasin ki denilerek cevaplanabilecek soru.
  • kablo tv üzeriden eurosport 1 ve 2 üzerinden büyük bir rahatlık ile izlemekteyim.

    açıkçası buraya yazdım ama ne yalan söyleyeyim korkarak yazdım, bunlar burayı okuyup lan izleyen varmış bir arıza çıkartın diyerek izlememize engel olmaya kalkabilirler.

    malumunuz olduğu üzere insanların hoşuna giden her ne olursa olsun engellemeyi kendilerine görev edinmiş haldeler.
hesabın var mı? giriş yap