• tuzluyarakspora yapilan operasyondur. kınıyorum.
  • şampiyonluk yarışındaki rakipleriyle yaptıkları ilk maçta rakiplerinin buz gibi bir golünün ve maçın başına kendi aleyhlerine bir kırmızı kartın, ikinci maçta ise rakipleri lehine verilmesi gereken en az üç penaltının verilmediği sezonda üç puan farkla şampiyon olan takımın taraftarlarının iddiası. o sezonda da benzer iddiaları vardı.

    (bkz: alışmış kudurmuştan beterdir)
  • 14 haziran 2020 çaykur rizespor galatasaray maçında çaykur rizespor ve orta hakem yaşar kemal uğurlu tarafından yapılan ve musleranın ayağının kırılması (kırmızı kart yok, sarı kart yok), andone'nin çapraz bağlarının koparılması (kırmızı kart yok, sarı kart yok), çaykur rizespor lehine (kimsenin sebebini görmediği ve anlamadığı bir) penaltı uydurulması, galatasaray'ın penaltısını verilmemesi sebepleriyle ispatlanan bir operasyondur.

    (bkz: organize kötülük)
  • hadi yatın kedicikler, geç oldu. yarın whatsapp’ten örgütlenip öyle gelirsiniz tekrar.
  • açık ve net olarak yapılandır. galatasaray 2019-20 sezonununda da resmen doğrandı. bunu rakipler de net olarak biliyor ama dillendiremiyorlar.
  • olmayan operasyondur. her takıma karşı bilinçli veya bilinçsiz hatalar yapılıp bütün taraftarların sabrı sınanmaktadır ve bundan zevk aldıklarını düşünüyorum.
    not: #ben23rsiz
  • ne operasyonu amk.fatih denen barzoyu dinleyip mi geldiniz.her sene feneri şampiyon yapacaklar goygoyuyla sezona başlayan himmetsporun ,sezon ilerledikçe rakipleri kıyıma uğrarken kendilerine bir takım eller tarafından şampiyonluk hediye edilmesine hiç yüzleri kızarmadan kabul eder bu şerefsizler.
  • son yılların en organize ve en ahlaksız yapılanmasını gördüğümüz rizespor maçıyla tescillenen olay.

    olmayan bir penaltı, ofsayttan gol pozisyonu, bariz ofsaytın devamında muslera'nın kariyerini tehlikeye atan sakatlık, andone ve devamında daha birçok oyuncuya yapılan iş ahlakı dışında müdahaleler ile bunların tümüne çanak tutan bir hakem+var çetesi.

    iktidar götü yalamak için sahte imzayla bildiri yayınlayan ahlaksız camiaların yavşak taraftarına cevap vermeye bile değmez ama yıllardır altına yattığınız kedicikler siksin soyunuzu..
  • ah yazar olacaktım, neler derdim de.. sakatlanan futbolcular için çok üzgünüm ama operasyon dedin mi durucan. aynı şey beşiktaş'a yapıldığında biz bağırdık bize operasyon var diye. kuşlar ağlıyo demiştiniz. biz sizlere ağlayın demiyoruz. ağlamıcan aga. borun ötmediğinde ağlamıcan.
hesabın var mı? giriş yap