• benzer baslik var mi bilmiyorum, baktim goremedim. avm ve eticaret ikisi dahil, fiyatinin ederine ust bas ariyorum. hicbir sey bulamadim. yani eskiden kalburustu denilen markalarin bile urunleri o kadar dandik gorunuyor ki, artik malzeme kalitesini mi dusurduler ne yaptilar bilmiyorum. abartmiyorum 2 aydir jean, kanvas fark etmez pantolon almak istiyorum alayi berbat. turk firmalari les olmus adam
    akilli yabanci alayim diyorum 700-800 tl’den asagi yok. ya biz erkekler giyim sektorunde siklenmiyoruz, ya da ben bulamiyorum alacak bir sey.
  • 10 sene öncesinin tişörtünü giymeme neden olan vasatlık.
    çünkü geçen ay aldığım tişört 2. yıkamada saldı kendini. 10 yıl önceki ise taş gibi duruyor.
    bu durum neredeyse tüm kıyafetlerde var. bu yüzden on numara tespit.

    bu soğukta neden tişört giyiyorsun demeyin. bozuşuruz.
  • tam olarak 2015 den beri yasadigim izdirabin 2019 ayagi. kullandigim tum giysilerim en erken 2013 ten kalma.
  • katon'dan siyah pantolon aldım 3.yıkanışında rengi grimsi böyle tozlu bir şeye döndü.
    collezione'dan gömlek aldım 1-2 defa giydim yer bezi gibi oldu
    lc waikiki'den tshirt aldım oda 1-2 yıkamada resmen eskidi
    bershika'dan 3 adet gömlek aldım 80-90tl civarında kumaşları pamuk olmasına rağmen çok kalitesiz 1 giymede ter lekesi oluşturuyor kilolu bir insan değilim normalde olmaz ama o gömleklerde ter lekesi oluşuyor.
    bershika'dan bir pantolon almıştım götümde parçalanana kadar giydim 2 yılda parçalandı.
    hepsini geçtim acayip pahalı hepsi fiyat performans sıfır. bizim sosyete çarşamba pazarını keşfettim 20 liraya tam karda giymelik uzun mont aldım 20 liraya blazer çeket aldım 40 liraya kaşe kaban aldım 25 liraya orjinal adidas eşofman üstü aldım defosu varmış.
    yani defacto'nun mağazada sattı tshirtü 30 liraya almıştım pazarda defosuz aynısı benzeri değil aynısını 15 liraya aldım. bıraktım mağaza alışverişini sosyete pazarı kovalıyorum artık.
  • nasıl oluyorsa nanoteknoloji diye kağıttan hallice montların 250tl civarına satıldığı, normal mont istersen düzgün bişeyin 600-700tl den aşağısı yok. üzerimdeki suni deri mont baya eskimiş ve soyulmuştu nanoteknoloji olana baktım rüzgar geçirmez ama montu alıp dışarı çıksam üşüdüm herhalde.
  • yılların sorunu kalite düştükçe fiyat artıyor birde artık kaliteye değil görüntüye para veriyoruz. son bir senedir hiç bir eksiğimi alamadım,resmen elim gitmiyor içim acıyor
hesabın var mı? giriş yap