• bir de yaşarken öldürülenler var, onları nasıl sayacaksınız...
  • şiddet şiddettir. bunun kadını erkeği yoktur ama öldürülen kadın sayısı öldürülen erkek sayısının 5 6 7 katı olunca malum bu öldürülen erkekler konuşulmuyor.
  • bunların bir iki tanesi hariç hiçbirini duymadım. ama erkeklerin öldürdüğü kadınların listesini çıkarsak muhtemelen bir çoğunu duymuşuzdur. bunda kadınlara karşı daha fazla cinayet işlenmesinin sebebi büyük ama biraz da şovenizmden kaynaklandığını düşünüyorum. zira kadına şiddete hayır diye ortada gezinen bazı ünlü tiplerin bile aslında şiddet eğilimli olduğunu gördük.
  • “kadın cinayeti” ve “kadına şiddet” kavramlarının öldürmek ve fiziksel şiddetten ibaret olarak gören kişileri barındıran başlıktır.

    fiziksel şiddetin ve cinayete varan sonucun “kadınlar çiçektir.” gibi olumlu görünen fakat altında binlerce anlam yatan cümlelerden kademe kademe artarak oluştuğunu görmek istemiyorsunuz. bunun bir sonraki aşaması “o saatte orada ne işi varmış? olan, “bilmem neyi neden giymiş?” şeklinde ilerleyen, eğitim ve refah seviyesi düşük bireylerde ise yine sırf sayılan sebeplerden rahatça işlenen cinayetlere dönüştüren olaylar bütünü olduğunu ısrarla ısrarla algılamak istemiyorsunuz.

    gösterdiğiniz sayılar ve karşılaştırmalar hiçbir şey ifade etmiyor. kafanızdaki “kadın” algısını değiştirmeden olayın vehametini algılamanız mümkün değil. zahmet edip biraz yetişme döneminizden kalma ilkel zihniyetten uzaklaşmaya çalışın. o zaman bu sayıları ciddiye alacak, alakasız karşılaştırmalar yapmayacaksınız.
  • kadın cinayeti, erkek cinayeti yerine komple cinayete karşı olsak mesela?
    kadına şiddet, erkeğe şiddet yerine komple şiddete karşı olsak mesela?

    sorun zaten tam olarak da bu. yanlış yere tepki gösteriyoruz. şiddeti, cinayeti eleştirmek var iken ölen ya da şiddet görenin kim olduğuna bakıyoruz. evet bu ülkede kadınlar öldürülüyor, şiddete uğruyor ama televizyon dünyasının arkasında da bir çok erkek şiddete maruz kalıyor? bir şeye karşı olacaksak, kadın-erkek diye ayırmadan karşı olmalıyız.
  • feminazi terör örgütü tarafından umursanmayacak, hatta oh olsun denecek erkeklerdir.
  • bu listenin eksik tarafı ne biliyor musunuz?

    kadınların neden olduğu ve erkekler tarafından öldürülenler de listeye eklenmelidir. (örneğin aldatılan erkeğin erkek sevgiliyi öldürmesi de buna bir örnektir.)
  • yaygın bir kadına şiddet sorunu var. bunun çözümünü erkek egemen toplumun bitmesine bağlayan feministlerle gelenekçi görüşleri savunanlar arasında siyasi bir cephe oluşuyor.

    erkeklerin kadınlar tarafından öldürülmesini gündeme getirenler, feministlerin "erkek kakadır" söyleminin genelleyiciliğinden rahatsız olanlar ya da pozitif ayrımcılığı kabul etmeyenler. karşılık buldukları yer sağda olduğu için oraya dönmeye başlıyorlar. bir bakmışsın küçük küçük ben shapirolar, jordan petersonlar türemiş. statükoyu kabullenip uyum sağlıyorlar.
  • feminazi ve ikiyüzlü kezbanların, "oh olmuş, hep kadınlar mı ölecek, kim bilir kadına neler çektirdi, eğer kadın erkeği öldürmeseydi kendi ölecekti, gibi argümanlarla bu cinayetler savunulup aklanacaktır. yeni dünya düzeni anaerkildir. bu düzende erkekler sadece köle ve askerdir. tıpkı arı veya karınca kolonilerinde olduğu gibi. senin hayatının hiçbir değeri yok artık be adam! böyle olmasını sen istedin, katlanacaksın!
  • erkek cinayetlerinin sonu gelsin. birileri bu vahşetlere dur desin artık. yeter!
hesabın var mı? giriş yap