• çıldırmamak elde değil sözlük. her gün yeni bir zam haberi. tüm gündemimizin bu olması gerektiğini düşünüyorum. bu su nasıl durulacak, buna kim dur diyecek. yakıt, market, eğitim... masraflarını karşılayamaz duruma geldik. maaşlarımız bir kaçtane 200 liracıktan oluşurken, giderler binlerce lirayı geçti.

    iktidar yaptığının sorumluluğunu almaz, medya sessiz, muhalefet plansız ve yetersiz

    bundan zarar gören halk

    yeter artık yeter !!!
  • yol yabdılar, köbrü yabdılar, bayrag inmez, ezağn dinmez, hedef 2023, bekle az kaldı sen 2023'ten sonra gör az daha sabır, hüloğğ..
  • 19 yıllık hazırlık sonucu geldiğimiz yer burası, tarım bitmiş, hayvancılık bitmiş dışa bağımlılık had safhada yazıklar olsun.
  • hala yeterli olmadığını düşündüğüm pahalılıktır. bünyelere yetmiş olsaydı böyle derin uykuda, uyuşuk olmazdık. bizim bünyelere daha ucu sivri, kendi kalın kazıklar gerekli.
  • dün arkadaşım ile ayak üstü muhabbetle iki tane noodle yiyelim dedik, bira olsa bira da içecektik ama alkol satılmadığı için başka bir içecek almadık, hesap = 200-tl.
  • akp'li yöneticilerin enflasyon dememek için buldukları yeni can simidi tanımlama.

    enflasyon canavarı amk enflasyon. mahvettiler her şeyi.
  • maaşların düşük bırakılması neticesinde oluşmuştur.

    elektriği %150 zam yaparken, yıllık enflasyon yüzde 36 falan diye açıklanınca, olan maaşlara oluyor.

    enflasyon %150 açıklansa ve herkes %150 zam alsaydı, kimse şikayet etmezdi.
  • insanlığın farkına varıp, ne sonunun ne dibinin geldiğini görünce de bol bol, tepe tepe, gani gani kullanana kullana bitiremediği, vampirler için ucu bucağı bulunmayan bir nimet, aklın havsalanın alamayacağı kadar verimli, gelmiş geçmiş tüm kitle imha silahlarının hem en ucuzu ve en pratiği, hem de en etkilisi ve en sürdürülebiliri olan o malum masallar var ya, kaynağını sıcak coğrafyaların genellikle doğu ve ortadoğu diye adlandırılan bölgelerindeki ülkelerinin miskin, birazı çok zeki, ezici çoğunluğu ise, bir bilimcinin sonsuzluğundan emin olduğu tek nitelik olan aptallıkla, aymazlıkla taçlanmış endemik insanımsıları tarafından tasarlanan, benimsenen, geliştirilen, dallanıp budaklandırılan, kardeşlerini ve kuzenlerini katletmek için amaç ve araç kılınan o iğrendirici, mide bulandırıcı, kusturucu masallar, yani arif olanlarınızın çoktan anladığı beyin katilleri, işte bu zırvalıklar tüm düşünebilen (daha doğrusu, düşünebildiklerini sanan) organizmalar tarafından çözümlenip tarihin kuburuna atılarak üzerlerine sifon çekilmedikçe, bu serzenişler, bu yakınmalar, bu çığlıklar, o başlıktaki iki sözcüğün önüne, ait oldukları yılı göstermek için daha onlarca yeni sayı eklenerek dillendirilmeye devam edecektir. (anlaşılmasın diye karalanmış satırlar; boş verin siz, en başta da ben, bugünün var yarının yokları!)
  • "lüks" ya da "keyif " kelimelerinin anlamını kaybettiği pahalılık. en temel ihtiyaç maddeleri bile fiyatından dolayı içinize batıyor.
hesabın var mı? giriş yap