• türkçe tercümesi olup olmadığını merak ettiğim muhtıra.
  • ''...hırsızı görmeden hırsızı yakalayanın üzerine gidenler, cinayeti görmeyip de masum insanlara cürüm atmak suretiyle onları karalamaya çalışanlar.. allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın, önlerini kessin, bir şey olmaya imkan vermesin.''

    edilen bedduanın kime gittiği gayet açık.

    https://www.youtube.com/watch?v=jnuadvvr3do#t=103
  • muhtira degil, dibinde eger amme hakki yiyen varsa temizle diyor
  • yani hocaefendiye ayıp olmasın ama özet geç piç diye bir ekol var neticede. günümüz konjonktüründe interneti kullanmayı da ogrendi esasen bunlar. tek gözüm görüyor zaten bi de bunlarla uğraşıyoruz. ya bi de böyle ruhani liderlik mi olur allasen. daha adamın kendi tabanı anlamıyor ne dediğini. anca ağlayın.
  • 20. dakika ile 21. dakikalar arasında söylenenleri anlamadım ama sanırsam eski kadim dilde gandlaf; balgro'u lanetliyor. el hareketlerine bakılırsa you shall not pass diyor.
  • tam metin burada

    http://www.herkul.org/bamteli-bu-hafta/

    edit: 18:20 ve sonrası çok önemli
  • gülen'e en içten duygularımla "helal" olsun dediğim konuşmadır. adamın bu iktidara karşı yaptığı muhalefeti şu güne kadar hiçbir muhalefet kanadı yapmadı, yapamadı ve yapmaya da cesaret edemedi. adam resmen "toplumda ikilik yarattın. milleti kandırdın, soydun, şimdi de müslüman geçiniyorsun" diyor. amme hakkından söz etmesi de gayet manidar (ancak cemaat de ayrı bir muamma orası da tartışılır tabii) yine de, her şeye rağmen, kim ki bu iktidarı eleştirirse ve foyasını ortaya çıkarırsa bir teşekkürü hakeder kimseler kusura bakmasın. ulen bu adamların sayesinde kurtulucaz şunlardan, kötü mü yani???

    eyyyy bu ülkenin sol siyasetine gönül vermiş insanlar, titreyin ve kendinize gelin artık. işte hoca size açtı yolu, cesaretiniz varsa tam zamanı...(tabii bir nebze solculuğunuz kalmışsa)

    p.s. kesinlikle cemaatçi değilim.
  • şimdi ben çok içinde değilim bu hizmet ortamlarının ama bildiğim kadarıyla hoca efendi hazretleri beddua etmez. bunu 16 eylül 2013 tarihli açıklamasında net şekilde söylüyor. he orada coluk çocuğa kadar sizi ötturcem diyor. netcede 3 puanlık sistem. ötturuyor da. demem o ki hoca efendi hazretlerinin o muhterem ağzı beddua etmez, olacakları söyler tabi burası da birleşik muz emirlikleri olduğu için hakkaten olur onlar.
  • iki elini yukarı kaldırıp, hitabetinin son gücüne vardırarak yaptığı bedduadır. ayrıca konuşmasının bir yerinde de "ak" sözcüğünü aynı cümle içinde üç kere kullanarak adrese teslim yaptığı muhtıradır.
hesabın var mı? giriş yap