• passolig'in tribünlere yansıması gibi buna da sözlük ilgisi alt seviyelerde kalmıştır.

    geçen seneler olacaktı da böyle bir maç, günler öncesinden akacaktı trollü, fanatiği, ergeni, şike kardeşleri ve kim varsa başlığına üşüşecekti... "beş çakarız, on atarız, iyi yatarsınız, pek güzel satarsınız" entryleri havada uçuşacaktı, hey gidi türk futbolu hey...

    bu arada ersun yanal'ın, dolayısıyla trabzonsporumun kazanmasının ve hatta puan almasının neredeyse imkansız olduğu maçtır, binde 998 gs alır, binde 1 berabere biter, şuraya yazdım, hatta 4-1 diye skor vereyim, sebebini de sonra söylerim.

    maç sonu editi : tote'm all...
    (bkz: folklorik olarak saygım var ama sana tapamam totem)
  • kimin kime yatacağını merak ettiğim maç. sıra kimdeydi lan.
  • (bkz: durun siz kardeşsiniz)

    edit: ulan yukarıda yazılmış.
  • şikeci götverenleri başlığı altına toplamayı başarmış olan maçtır. bunlar şikenin nasıl yapıldığını iyi bildikleri için daha maç başlamadan bize akıl veriyorlar.
  • (bkz: el yataş)
  • en ucuz biletin 80 tl olduğu maç. başlarım lan sizin direğinize de topunuza da. şu haliyle bile maça adam gelmiyor diye eleştiri sıralarken bu bilet fiyatlarına hiç mi bakmıyorsunuz? oynanan futbol ortadayken kale arkası, sahadan 100 metre yukarıda kuş kafesi gibi olan tribüne bile 80 tl fiyat çekiyorsunuz. ayıptır yahu, eskiden babamızın elini tutar maça giderdik, şimdi oğlunu alıp adam akıllı bir yerden maç izleyeyim desen asgari ücreti bırakıyorsun stada. en ucuz yerden izlesen ayda 320 tl para eder. hiç mi insafınız, insaniyetiniz yok sizin?
  • üst biteceği kesin olan maç. trabzonspor'un kalesinde onur olsa bir şekilde kazanır derdim ama kale inanılmaz sıkıntı şu anda.

    ileri hattımız ne kadar iyi olursa olsun, 3 gol atsak kalede 4 yeme potansiyeli olan bir adam var.

    sneijder büyük sıkıntı, şut çekmesine izin verilmemeli.
  • 3 senedir telekomda spor totodaki büyük takimlarin gs'ye yatma geleneginin sürecegi maç, zerre akil yok bu sikecilerde.trabzon size de yatiyor bu mantiga göre ?
  • ne garip değil mi?

    bugün ne olursa olsun bir derbi var, ve 3-5 tane entry girilmiş başlığına, hatta bugüne kadar başlığa girilen toplam entry sayısı da 25-26 civarında şu ana kadar.

    eski zamanları hatılıyorum da; iyisiyle, kötüsüyle, laf atmasıyla, birbirini kızdırmasıyla bu tür maçlar sözlükte bile daha eğlenceli olurdu. sabah kalkınca o akşamki maçın heyecanını hissederdin kalbinde. şimdi o da kalmadı sözlükte. millet birbirine küfür etme derdinde. sen soktun, ben çıkardım, o böyle yaptı, şu böyle. küfrün adabı bile kalmadı.

    hepimiz aynı bokuz arkadaş, sadece renklerimiz farklı.

    hiç aklınıza gelirmiydi türkiye'de futbolun bu hallere düşeceği, el birliği ile içine edileceği?
    siyaset, şike, başkanlar, sahtekarlar, yorumcular, hakem eskileri, yayın politikaları, tribün cinayetleri, passolig, içine sıçtı işte ligimizin.
    hani bir zamanlar marka değeri var denilen ligimizin.

    dönsün arkadaş futbol da amatöre.
    gelmesin yabancı, mabancı.
    bize 2 gömlek ağır geliyor bu eğlence.
    biz kendi aramızda sidik yarıştıralım.

    zaten her açıdan geriye gidiyoruz, futbolda da daha ne kadar geriye gidebiliriz ki?
hesabın var mı? giriş yap