• dış güçlerin başka bir oyunu olarak algılanacak olay.

    hani şu fetöye sövüp sayan akp'liler var ya bunları gördükçe gülüyorum. bir tanesiyle konuşuyoruz, yahu bir sürü şey ortaya çıktı hala hoca efendi diyorlar manyak bunlar dedi. ne kadar çok benzerlik var değil mi dedim. anlamadı.

    edit: başlık başa.
  • 24 mart 2021 sabahında ne diyeceğiz bakalım, bugün iflas diyorsak.

    edit: kıyıda köşede bir 128 milyar dolarımız olsaydı iş zaten buralara gelmezdi ama iş görüp durumu kurtarırdı. sahi, kaybolan bir 128 milyar dolar duyup gördünüz mü? haberiniz var mı hiç?

    veya 4 ay önce atanan bağımsız!!! merkez başkanını neden görevden alırsınız mesela? kendinize bunu sordunuz mu hiç? hani yeliz diyordu ya doğmasaydı, ölmezdi diye; atanmasaydı görevden de alınmazdı değil mi?

    4-5 partiden oluşan bir koalisyon yönetseydi ülkeyi, bundan daha istikrarlı olurduk emin olun. 1931-2016 arasında 22 merkez bankası başkanı ortalama 3.8 yıl görevlerini yürütmüşler.

    istikrar projemiz olan başkanlık dönemine paralel olarak 2016-2021 yılları arasında 4 merkez bankası başkanı görev almış, ortalama 1.25 yıl ama son örnekte göreceğiniz üzere 4 ay olan da var.

    bu kişilerin hepsini yüce reisimiz başkanımız tek adam olarak atadığı halde nedense kısa süre sonra memnun olmamış hiç bir merkez bankası başkanından...

    şimdi ben tekrar soruyorum; 23 mart 2021 borsanın iflas etmesi dediğimizde iflas süreci bu tarihte olmuş bitmiş gibi anlaşılıyor, sizce böyle mi gerçekten? yarın alışa mı geçecek yerlisi yabancısı herkes? yoksa bu satışların devamı gelebilir mi? böyle bir ihtimalin de değerlendirilmesini istedim sadece.
  • naci ağbal'ın gelişi ile başlayan süreçte yabancı yatırımcıya verilen sözler tutulmamış oldu, yatırımcı kandırıldı. şimdi de parasını yangından mal kaçırır gibi ülke dışına çıkarıyor.
  • tuz ruhu degil de, pamuk da degil, silikon goturmeniz gereken hadise. silikon kullaniyorlar artik. nbshshsksks
  • düşen bıçak tutulmaz.
  • iyi oluyor başka kurtuluşumuz yoktu. kan kusup kızılcık şerbeti içtim diyeceğiz, seçime kadar böyle. bu iş bilmez asalaklardan kurtulmaya az kaldı.
  • ilgili forumlarda durum teknik olarak değerlendirilmekte.

    görsel
  • ak seçmeni etkilemeyecektir.

    onlara göre borsa bir kısım kodamanların garibanları sömürdüğü bir kumar masası.

    anlayın artık islamcı kesimin iyi yaşamak gibi bir hedefi yok. onların tek amacı halkın diğer kesiminden intikam almak, islamcı olmayanlara hayatı dar etmek.
  • daha resmi olarak açılmadan devre kesicinin çalıştığı gün olmuştur. garanti'de 60m lot tabanda iken hem de...

    imkb imkb olalı az görmüştür bu tarz düşüşleri...
hesabın var mı? giriş yap