• olsun yol yaptılar hastane yaptılar diyenler de suçludur.
  • çok başarılı ortadoğu projeleriniz sayesinde ülkenin anasını bellediniz. neyse elbet bir gün hesabı sorulacak bunların. yanınıza kar kalmaz.
  • ülkeyi biraz kuzeye kaçırarak çözülebilecek önemsiz olay.
  • sivriltilen kazık göte girmiştir.
  • türkiye'ye savaş ilan edebilmesi için daha çok ekmek yemesi gereken teröristçik sürüsü. muhatab almaya gerek yok, dün şans denediler ve etki-tepki nedir öğrendiler. ona rağmen hala savaş ilan ediyorsa bunun tek mantıklı açıklaması bir an evvel ölme istekleri olmalı.

    tahminem 4-5 saat sürecek savaştır.
  • olası bir saldırıyı 10 misli ile ödeyecek örgütün açıklaması.
  • şu delikanlı gibi atıp tutanları gördükçe gülüyorum. oğlum gerzek misiniz lan siz? ateşle oynadınız ve götümüzde patlayacak bu iş. yok ölürler, yok onlar kim. ulan tamam tsk karşısında hiçler ama istedikleri gibi patlatıyorlar işte. işid'i bitirene kadar kaç tane vatandaş ölecek ülkede? hesabını kim verecek? asarız, keseriz moduna geçmeden önce biraz sorgulayın, biraz hesap sorun. bu kadar mı malsınız amk ya? daha bir hafta olmamış son patlamadan sonra, hala bu başlık altında "götlerine kaçmasın o araçlar" diyenler var. yemin ediyorum gerizekalısınız. hakaret olarak sinirden söylemiyorum ha! şu yorumlarınızın tek mantıklı açıklaması gerizekalı olmanız. bilimsel yaklaşıyorum yani, hakaret yok.

    debe şeysi: kalabalık yerlerden, avm'lerden uzak duralım. sevmediklerimizi dahi uyarıp, şüpheli hareketleri ilgili yerlere bildirelim.
  • (bkz: ya ışid kardeş çok rahat konuşuyorsun)

    ordu ve donanma-yı hûmayuna'a!

    "zincirler altında inleyen 300 milyon islam ve eski vatandaşlarımız hep bizim muzafferiyetimize dua ediyor. ölümden kimse kurtulamayacaktır. ne mutlu ileri gidenlere, ne mutlu din ve vatan yolunda şehit olanlara. ileri! daima ileri ki zafer, şan, şehadet, cennet hep ileride ve zillet geridedir. mübarek ve mukaddes şehitlerimizin ruhuna fatiha!?"

    erkan'ı harbiye umumi vekili, fahri yaver-i hazreti şehriyari,başkomutan vekili enver.
  • ülke yönetmeyi çöp toplamak, başörtüsü yasağını kaldırmak, yol, köprü yapmaktan ibaret sananların verdiği oylarla at koşturan akepe sorumludur. bop, kürt açılımı, çözüm süreci, suriye meselesi, işide giden silahlar bir gün götümüzde patlayacak dediğimizde, 82 şam 83 musul 84.. diye sayanlar, suriye bizim iç meselemiz diye kendilerini nimetten sananlar ebelerininkini gördüler an itibariyle. o yaptırdığınız sarayla kazandığınız itibarınız kurtarsın şimdi ülkeyi. evet bop eşbaşkanı söz sende.
hesabın var mı? giriş yap