• bilgi editi: kağıthane’de uyuşturucu ticareti yapıldığı tespit edilen bir eve yapılan baskında, polis ekiplerine ateş açan; o.a. (1996) a.a. (2004) k.t. (2001) g.d. (2004) isimli 4 şahıs gözaltına alındı. operasyonda diyar anucur(2005) isimli şahıs ölü olarak ele geçirildi.

    yaralı 2 polisimizin de maalesef hayati tehlikesi mevcut.

    edit2: 1 polisimiz (bkz: hakan telli)maalesef şehit oldu, 2 çocuk bıraktı arkasında. diğer polisimizin durumu hala ağır. türk milletinin başı sağ olsun. allah rahmet eylesin.

    video 2 polisin yaralı ve birinin durumu ağır olduğu söyleniyor.. 18-19 yaşlarındaki çocuklar ellerinde keleşlerle polisimize ateş açıp hayati tehlikeye sokacak vaziyete gelmiş. zanlıların sabıkaları tck gibi yok yok… yıllar önce hapse atılması gereken bu itler -ve daha niceleri- hala daha sokaklarımızda, yanımızda, yolda yürürken belkide göz göze geliyoruz böyle düşününce durumun vahameti dahada belirginleşiyor..
  • saldırganlardan birisinin çöp bidonunu boyladığı söyleniyor tweet olay ile ilgili son bilgi https://twitter.com/…dur/status/1694860236383826418 ölen orospu ç. sahip çıkanlar olmuş https://twitter.com/…lif/status/1695091338289561983
    ekleme: gebertilen narko teröristin 15 yaşında evlendirilen çocuk eşi intihar etmiş şüpheli bir ölüm atlını deştikce daha ne rezillikler çıkacak devlet korumasında olması gereken bir çocuk nasıl bu aile teslim edildi şikayetten vazeçince oluyormu bu işler haber linki
  • inşallah şehidimiz yoktur. bu teröristlere acımayacaksın hepsini orada öldürselerdi keşke.
  • muz cumhuriyetinde başka bir gün daha. adamlar istanbulun göbeğinde counterdan silah seçer gibi kalaşnikoflarla birbirine sıkıyor.
  • alın size türkiye yüzyılı!

    mutlu musunuz akp seçmenleri? nasıl iyi mi böyle? ülkede olaysız tek gün yok. çok pis vebalin altına girdiniz, umarım bu dünyada iki yakanız bir araya gelmez…

    t: akp döneminde gerçekleşen çatışmadır.
  • sıcacık evinde hayatında hiç silah görmemiş ekşiciler anlaşılan çok korkmuş, korkmayın oğlum rahat olun lan size bir şey olmaz, siz yine biranızı içip pornonuzu izlemeye devam edersiniz. polisimize devletimize bizim güvenimiz tam, gereği her zaman yapılacaktır. ama polislerimizin yetkilerini daha çok arttıralım, kolay adam öldürme yetkileri sağlayalım, o zaman işlerini daha iyi yapacaklardır.

    edit: her olumsuz olayda türkiye'yi aşağılamaktan ve küçük göstermekten vazgeçin. türkiye değil, alkol içmekten sizin kafalarınız muz cumhuriyeti haline gelmiş. siz buranın evlatları değilsiniz. sizi çok beğendiğiniz avrupa bile kabul edip vize vermiyor, gün gelir burası da kabul etmez. bu yaptıklarınızdan çok pişman olursunuz.
  • bu sistemle biz daha çok bu tür haberler okuruz. tamam tr insanı şöyle böyle ama şu caydırıcılık işinin halledilmesi lazım tabi bunu herkese karşı uygulayacaksın birde.
  • oryantal mad max gecelerinden biri daha…

    ne deprem korkusunun, ne sokak ahlakı savunucusunun, ne mülteci kabusunun, ne can korkusunun, ne huzursuz gece uykularının bittiği bir yer artık istanbul.
  • ak silahının hangi örgütün elinde olduğu belli.. allah yaralı polislere şifa versin.. bir an evvel sağlıklarına kavuşurlar inşallah.. ama o ateş edenler oradan sağ çıkmasın.. gerekirse öldürdükten sonra ak ile yakın mesafeden beyinleri dağıtılsın.. orospu çocukları..
    edit ; yaralanan polis memuru şehit olmuş.. allah rahmet eylesin.. allah ailesi ve yakınlarına sabır versin.. uyuşturucu operasyonuymuş..
  • kim bilir hangi evlerde, ne tür silahlar, bu evlerde ne tür insanlar yaşıyor ve bu insanlar sokaklarda aramızdalar. trafikte, bakkalda veyahut yolda yürürken yanımızdan geçiyorlar. yaralı polislere şifa diliyorum, teröristin biri olay yerinde etkisiz hale getirilmiş. ne zannediyordu acaba, sıka sıka giderim mi yani? arkasından uyuşturucu + terör üyesi çıkması muhtemel olay.
hesabın var mı? giriş yap