• finish ve yarının suyu tarafından, net geo işbirliğinde hazırlanan 25 litre belgeselinin bu sene yayınlanmış 2. bölümüdür.

    geçen sene olduğu gibi bu sene de belgeselin sözcülüğünü üstlenen gökhan özoğuz’a bu sene taner ölmez, bünyamin sürmeli gibi isimler eşlik ediyor.

    suyun güncel durumundan, geleceğinden ve alınabilecek önlemlerden bahseden belgesel, finish’in su konusundaki (bkz: (bkz: finish su endeksi)) çalışmalarından biri.

    en yeni çalışması ne derseniz “finish su endeksi nedir?”, şuraya tıklayıp öğrenebilir ve haftalık güncellenen endeksi takip edebilirsiniz.
  • kendi adıma çay-kahve gibi artıkları bir kapta biriktirip bahçeye döküyorum. yikadigim meyve sebzenin suyunu da bu şekilde yine toprağa veriyorum. epey bir su birikiyor.

    damlaya damlaya çöl olmasın.
  • 25 litre belgeselini hayretle izleyip bir şeyler yapmak lazım dedikten sonra hayatına devam edenler olarak bizim de israfçılardan çok bir farkımız kalmadığı gibi daha da fenasıyız. bildiği halde önlem almayanlarız.
  • güzel bir belgesel olmuş. susuzluğun nasıl bir şey olacağını hayal bile edemiyorum.2-3 gün içilmediğinde ölüme sebep olur. susuzluğa bağlı hastalık ve savaşları hesaba bile katmadan, korkunç bir şey olacağı aşikar.
  • sadece su için değil ülkemizde israf edilmeyen hiçbirşey kalmadı, tv de kim kimi düdüklediğini çözen programlardansa buna benzer programlarla dolmalı kanallar.
hesabın var mı? giriş yap