• neredeyse tüm para birimleri karşısında yaklaşık %3 değer kaybetmiştir
  • kral üçüncü charles döneminde gerçekleşmiştir.
  • kral'ın da mı başına bir şey geldi? bu ne saçma bir çakılmadır.
  • reise seçimi armağan etmişler bu çöküşle birlikte. ingiltere'den bildiriyorum şu anda ekmeği kuyrukla alıyoruz.
  • türkiye'de malum kişi konuşmaya başlayınca ortalama 10 dakikada yaşanan çöküşün yaklaşık üçte biri kadar yaşanan düşüştür. su akar yolunu bulur, birkaç güne aynı seviyeye gelecektir.

    düşüşün sebebi olarak da terör örgütleri, gizli ajanlar, dünyayı yöneten 7 büyük aile, power rangers lobisi falan gösterilmeyecek, ekonomik olarak izahatı yapılıp gerekli adımlar ekonomi biliminin gerekliliklerine göre atılacaktır.
  • amk sozlugunde ingiltere kritigi de yapamiyorsun.

    bir sey yaziyorsun yok turkiye soyle boyle. ulan tamam turkiye oyle bir sey demedik en cok ayvayi siz yediniz, en arabesk en fakir sizsiniz, birinciligi vermediniz ama birak da ingiltere'yi bir elestirelim anlatalim.

    zaten biz de yeni geldik, ekonomik krizleri sosyal ortamilari birebir yasadik.

    sahsi fikrim ingiltere cok fena siki tutmus vaziyette. biz bu filmi turkiye'de gorduk.

    isin kotusu bunlarin basini, yok yemek bulamadik, dogalgaz yakamadik diye haber yapiyor ama daha bir tane gazetede tv'de devaluasyon oldu haberi yok.

    lan para bildigin yuzde 30 deger kaybetti gazetelerde devaluasyon diye kelime gormedim. bunun daha hafifi zamaninda soros'u unlu etmisti.

    yok maas yetmiyor, yok cocuk ac kaldi anca.

    domino taslari fena yikilacak, ilki de ingiltere.

    illa duymak istiyorsaniz diyeyim, burada dalga hissedilen orada tsunami olacak anlasilan, kimi baskan secerseniz secin elinizde kalabilir.
  • para biriminizi tl'ye karşı %3 kaybettiren ne yaptınız lan sömürgeci piçler. kraliçenin altınlarını cukkaladınız mı, damadı ekonominin başına mı getirdiniz, çalışan fabrikalarınızı mı sattınız, yoksa nas var nas mı diyorsunuz. yormayın, özet geçin.
  • birleşik krallığın dağılma sürecini hızlandıracak durumdur.

    edit: "sen benim ingilteremi nasıl eleştirirsin?" diyen aşağılık kompleksli batı özentilerinin kendilerini rezil ettikleri başlıklardan bir diğeri.

    siz ne ara bu kadar acınası, bu kadar zavallı insanlar oldunuz? gbp ciddi bir düşüş yaşamış, insanlar bunun nedenini sorguluyor, bunlar da işi gücü yokmuş gibi ingiltere'yi yüceltmeye çalışıyorlar. en milliyetçi ingiliz bile ingiltere'yi sizin kadar pohpohlamaz, neyse onu söyler. biraz karakterli olun. hangi ülkenin para birimi olursa olsun, bu kadar ani değer kaybederse gündem olur.
  • sizleri ''ingiltere'den siktir olup gitmek'' başlığına alabiliriz.
  • usd/gbp paritesinin eşitlenmeye doğru ilerlemesi dolardan başka tüm para birimlerinin hikaye olduğunu kanıtlamıştır.
    fed şahinleşmeye başladığı andan itibaren tüm pariteler 1,00 seviyesine geriledi.
    amerika birleşik devletleri son yıllarda üzerine giydiği vasatlık gömleğini çıkardı.
    sterlin de bu gidişle euro gibi bir sona doğru gidiyor olabilir.
hesabın var mı? giriş yap