• saat 10 et de yapılacak ve youtube da da yayınlanacak olan kongre halka açık oturumunda ufo şahitleri ve askeri personeli dinlenecek.

    bu vakaların araştırılması ile ilgili pentagon başta olmak üzere diğer devlet kuruluşlarının uyguladığı karartma da tartışılacak.

    ilginç görünüyor.

    twitter kaynağı

    nbc haberi

    türkçe kaynak

    edit: toplantı bitti.

    türkçe özeti
    voa video mülakat

    cnn news
  • gerceklesmekte olan oturum, guvenilirligi yuksek askeri personel gelip taniklik ediyor.

    https://www.youtube.com/watch?v=rudshpinnci

    bu linkten canli izlenebilir.
  • abd eski deniz kuvvetleri komutanının iddiasidir. abd'nin elinde ufo bulunduğunu ve askeri kuvvetlerin futbol sahası büyüklüğünde bir ufoyla da karşı karşıya geldiğini söyledi. bu açıklamayı da amerikan kongresine yapıyor.

    ortalık karışacak bu kez. bazı sırlar açığa çıkıyor.

    https://www.marca.com/…6bd7660900284ad0e8-live.html

    https://www.bbc.com/…4244354&pinned_post_type=share

    turkce kaynak: https://www.ulusavunma.com/…-acik-oturum-duzenliyor

    edit: olayın ciddiyeti anlasilmadi sanırım. adamı kongre'de sorguluyorlar. öyle havadis gazetesine demeç vermiyor. adam da tek tek anlatıyor. yani kongreye kadar geldiğine göre ciddi bir olay bu.

    edit2: marca gazetesi navy commander yazdigi icin deniz kuvvetleri komutani olarak cevirdim ancak adam albay. yani deniz kuvvetlerinde bir komutan, bas yetkili degil.
  • elindeyse tanım gereği ufo değildir. zırva.

    anlayışımızın çok ötesinde bir teknolojiymiş ama bir şekilde amerikalılar ele geçirmiş falan. gerçekten geri zekalı olmak lazım şunlara inanmak için ama ayın ikiye bölündüğüne, astrolojiye, fala, nazara falan insanan tiplerle dolu olduğu için şaşırmıyorum pek. saçmalamayı kesip objektif bir kanıt getirirse oturup konuşuruz, yok efendim ben düdükçüyüm nerden bulayım kanıtı dersen de suratına güleriz.

    edit: şöyle bir yorumlara baktım da bir takım beyinsizler buna sadece inanmakla kalmamış bir de dalga geçiyoruz diye kızmış, bilgi alacakmış da biz niye işin şakasındaymışız. aptallık cahillik ve küstahlığın kusursuz bir koktelyi gibi.

    lockheed martin'in elinde uzaylı teknolojisi varmış, market capi nvdia'nın 10 da 1 i.
  • ufo isitici esprisi yapmaya usendim, birisi benim yerime yapsin.

    tanim: ici bos iddia

    edit: baslik tasininca benim entry anlamsiz kaldi. basligin ilk hali "abd'nin elinde ufo bulunmasi" idi.

    ayrica ufolar erzurum'a gelmeden inanmam. delikanlilarsa erzurum'a gelsinler.
  • evet. texas çölünde bilmem kaçıncı bölgede saklıyorlar. sikerek çoğaltmayı deniyorlar yıllardır.
  • sahibinden.com a baktım satışa bile koymuşlar aq. keyfe keder bel altı boyalı meteor çarpmasından ötürü de ufak tefek göçükler var.
  • yılların safsatasıdır.

    bu sav yıllardır başka başka kaynaklar tarafından açıklanmış, belgeselleri, videoları çekilmiştir. bu konular ile eğlencesine ilgili biri olarak söyleyebilirim ki ben böyle bir gerçeğin saklanamayacağı kanaatindeyim. bizim ufo dediğimiz şey çoğumuzun düşüncesinin aksine dünya yapımı bile olabilir. 50 yıl önce popo cebinizden katlanan ekranlı bir akıllı cihaz çıkarıp fotoğraf çekimi yapıp, deepfake programıyla (bkz: jfk)’nın yüzünü kullanıp video yapsaydınız sizi uzaylı sanırlardı. teknolojik bilgi ve buluşların anında tüm dünya ile paylaşıldığını düşünmek romantikliktir. her şeyde olduğu gibi yanılıyor da olabilirim ve umarım yanılıyorumdur.

    (bkz: the x files i want to believe)
    (bkz: las vegas’ta görülen ufo)
  • yakında abd şöyle der: +9 ufo satılır nevada çölünün arkasında.
  • bende de temiz köprü var.
hesabın var mı? giriş yap