• internet şubesinin, atm'lerinin ve bankadaki online sistemin an itibariyle çalışmadığı durumdur.
  • seni bankaya çağiran kişi bankadaki sistemsel arızayı öngörebilirmiydi. belliki sistemsel bir arıza var. bankadaki sistem arızası üzerinden sikik artistleri gördüğümüz gelişmedir.
    öte yandan bankalara siber saldırı son zamanlarda iyice fazlalaştı. bununla ilgili ne gibi önlemler alınıyor diye düsündüren durumdur.
  • web sitesi dahi çalışmamakta. ertelenen grev kararı ile ilintili olabilir mi?

    http://www.akbank.com.tr/
  • "yandı gülüm keten helva" diyecekler diye çok tırsıyorum.

    açın lan bankayı, kayınpedere kalp krizi mi geçirttireceksiniz olm?
  • çalışanlarının hakkını vermeyen bir şirkete az bile olmuş. akbank çalışanlarının grevini destekliyor ve sonuna kadar haklarını aramalarını istiyorum.
  • 10 dakika değil, yaklaşık 5 saattir devam eden sıkıntı. ekşi sözlük yazarları akbank başlığında, diğer müşteriler sosyal medyada ve şubelerde isyandalar. fakat atladıkları bir konu var..

    aksamanın sebebi grevse eğer, hepimizin bu emekçilere destek olmamız gerekiyor. senin, benim, eşimizin dostumuzun işi görülmüyor diye o çalışanlara sövmek, bireysel bencillik çerçevesinde düşünmek çok yanlış. gerekirse tüm gün o bankayı, o bankanın kartını, internet bankacılığını kullanma ama bu greve, haklı isyana, emekçiye destek ol. işin mi aksadı, hastanede rehin mi kaldın, yemek mi yiyemedin, borcunu mu ödeyemedin, kirayı mı yatıramadın, hepsi olabilir. bu ülke insanı ne zaman greve destek bilincini yakalayacak, işte o zaman belki biraz medenileşmiş olacağız.

    sebebi grevse günlerce de çalışmasın, akbank üst yönetimi banka imajının yerle bir olması sonucu dize gelecekse problem yok. arkalarındayız çalışanların..
  • cep şifre gönderemeyendir yani sorun düzelmiş değil hala internet bankacılığına girilemiyor . işin tuhaf tarafı oldukça majör bir sorunda dahi hiç bir bilgilendirme yapılmıyor, tamamen sosyal medya üzerinden, konu, herkesin kendi bildiğini ya da kanaatlerini anlatması ile sınırlı kalıyor.

    sorunlar karşısında tutunulan bu tavır da ülkenin en büyük bankalarından birisinin neşe bakkaliyesinden hallice yönetilmesi gibi bir intiba uyandırıyor.
  • akbank kullanmadığım için umrumda olmayan şey. bundan da böylece sıyrıldık hamdolsun. önümüzdeki bankalara bakıcaz.
hesabın var mı? giriş yap