• yeni bir ipad mini modelinin tanıtılma ihtimali bulunan etkinlik. bilindiği gibi, 2015'teki ipad mini 4'ten beri yeni bir modeli çıkmadı.

    9.7 inç ipad'lere de yeni bir model eklenebilir. ipad 5th gen olarak bilinen 2017 model ipad, ipad air 2'ye göre vasat kalıyordu. bu sınıf için, etkinlikte iddialı bir yeni model tanıtılabilir.

    esas değişimin beklendiği, çerçevesiz ve face id'li "ipad pro x" ise, muhtemelen 4 haziran'daki wwdc 2018 veya sonbahardaki etkinliklerde tanıtılır.

    -----

    ipad almak isteyenler, "ipad pro x" tanıtımı ve sonrasını bekleyebilir. zira çerçevesiz tasarım, pro dışındaki modellere de en geç 2019'da gelecektir. o tasarımın ekran oranı da muhtemelen 16:10 olacak.

    önümüzdeki aylar, tablet almak isteyenler için iyi bir dönem olacağa benziyor. bu yıl çıkması beklenen samsung galaxy tab s4 de, ilgi çekici bir model olabilir.
  • sikago'daki lane tech college'da gerceklestirilecekmis.
    egitimde ipad kullaniminin yayginlastirilmasi hakkinda konusacak gibi.

    https://www.cnet.com/…l-event-in-chicago-live-blog/
  • ios 11.3 resmi sürümününde yayınlanacağı söylentiler arasında.
  • giriş seviyesi ipadi güncellemişler; a9 yerine a10 metabolizmalı ve apple pencil ile uyumlu; fiyat $329. dizayn şu bu her şey aynı. 1.5 saat bunu konuştu herifler. ipad için 20, apple pencil için 10 dolar eğitim indirimi mevcut ayrıca.
  • "elmayı top top yapalım" türküsü ile kutlanası etkinliktir...
hesabın var mı? giriş yap