• rezalet olan hes kodunun icadıdır. dün yks (tyt) sınavına girdim. ufacık, havalandırılmayan sınıfa 20 kişi doldurulmuştuk. adaylar arası mesafe 50, bilemedin 60 santimdi. sınıfta öksüren, tıksıran, burnunu çeken bir sürü aday vardı.

    binaya girerken ne ateşimiz ölçüldü, ne sağlığımızla alakalı soru soruldu. şimdi her şeyi çözdük, hes mi kaldı amk. madem devlet eliyle sürü bağışıklığına geçtik, kaldırın şu sikko icatları.

    kardeş sen de paragraf nedir öğren bi zahmet. okuyamadım mk.
  • rezalet puanım 3/10. rica ediyorum otobüs firmaları ve kargo firmaları ile ilgili rezalet yazacaksanız yüzünüze yumurta akı falan sürün olayı büyütün. şahsen kargo firması veya otobüs firması size tecavüz etmediği sürece beni şaşırtamaz.
  • sorumsuzluğun büyük kısmı size ait. yabancı numaraları açmıyorum diye bahane sunamazsınız. sms ile bilgilendirme de yapılmış fakat siz üstüne gidip soruşturmuşsunuz buradaki hata firmaya ait. yeterli açıklama yapılmamış sms üzerinden. bu rezalet değildir. aynı olay 2018 de başıma geldi fakat aranılınca açmıştım. böylelikle sorun yaşamadım.
hesabın var mı? giriş yap