• hep etrafımızda vardır ya aslında bu cocuktan olurdu, neden olmadı. az daha bu cocuga da yazık ediyorlarmış. agzım açık izledim.

    cesaretinden dolayı tebrik ederim cocuk.

    (bkz: https://youtu.be/mc0oozzyswg)
  • türk futbolundaki altyapı sorununa dem vuran harika bir röportaj olmus.bilakis basaksehir gibi yönetiminin ve tesislesmesinin örnek alındıgı kulüpler bile yetenekli genclerin 4 yıllarının calındıgı toksik bir ortam halindeyse izmir, ankara, trabzon belki bursa gibi uygun futbol yapılanmasının nispeten iyi saglandıgı sehirler haric anadoluyu düsünmek bile istemiyorum.

    her seyi dogru yapanın sonuca ulasamadıgı bir spor iklimindeyiz.bu cocuk 20 degilde ilk transferi 16 yasında modern olarak anılan abdullah avcı tarafından bir macta olsa sans verilseydi bugun her sey daha farklı olabilirdi kerem adına.23ünde patlaması itibariyle arda yada emirhan gibi wonderkid olmadıgı acık ama medyanın pohpohlamasına aldanmayıp bunun farkında olması ve kariyer semasınıda buna göre planladıklarından bahsetmesi umut verici geldi.buraya kazıyarak geldigi cok bariz.hikayenin daha basında.kendi tabiriyle ondan calınan 4 sezonun acısını bakalım nasıl cıkarabilecek.he keremi gören altyapı sorumluları bir an olsun utanır mı ya da bu saatten sonra herhangi bir düzeltme gelir mi? komik soru dimi
  • "antrenmana çıkarken ayağıma top değmesin diye dua ediyordum"
    aynı durumu bende oynarken yaşadım

    ekstra çalışıyordum ki bunu yapan biri yoktu o zaman ( altyapıda ki bir oyuncudan bahsediyoruz, ortaokul seviyesi, ne bir yönlendirme ne bir destek...). ama maalesef hoca kurbanı olduğumu düşünüyorum.

    top ayağına degmeyince bir noktadan sonra özgüven, esneklik, dayanıklılık kalmıyor.

    daha takıma katılalı 2 hafta felan olmuş , maçtan önce herkes kadroyu tahtaya yazıyor. her yazan beni on birde bir yere koyuyor. hoca geldi kadroya almadı.ben idmana çıkarken hiç idmanda görmediğim, x lisesinin müdürünün oğlu ilk onbirde idi.

    büyük topçu olursun yazılsana oğlum bir takıma diyenler bir kaç ay sonra futbol oynamayı unutmuşun demeye başladılar. en sonunda olmayacak galiba diye bıraktım. altyapısında oynadığım takım 3.lig takımı idi

    edit: okul takımında oynarken, hoca beğenip çağırmıştı takıma.
  • durup dururken neden yapıldığı anlaşılamayan tuhaf röportaj.
  • bu sorun çıkıp konuşulmadıkca türkiye'de futbol düzelmez. izlerken sinirden gözlerim doldu. sözlükte bir yazar abimizin de kariyerini bitirmişlerdi o entry'i bulursam editlerim.

    edit: https://seyler.eksisozluk.com/…an-forvetin-hikayesi
hesabın var mı? giriş yap