• saat 21.00 da başlayacak olan yayındır. programı didem arslan yılmaz sunacak. program konukları arasında ali semih çetin ve ali türkşen bulunuyor.

    edit: çok iyi program olacağa benziyor. semih çetin'in dediği gibi, bu ülkede fay hatlarını kaldırmak gerekiyor. çünkü bu fay hatları yüzünden kaybediyoruz. bu ülkenin ivedi bir şekilde eğitim politikalarının düzeltilmesine ihtiyacı var. bu politikaları belirleyecek insanların da liyakat sahibi olmaları lazım. liyakat sahibi insanların işleri devralması için toplum olarak kendimize çeki düzen vermemiz gerekli. toplum olarak adalete,adil insanlara, dürüst insanlara sahip çıkmalıyız. adaletin olmadığı yerde mutluluk olmaz, gelecek olmaz.

    edit 2: çok güzel program oldu. öyle ki ali türkşen ve semih çetin gibi insanlarla kendilerine yıllardır sallayan insanların arasındaki sıklet farkı bariz şekilde görüldü. bu tip programlar daha çok yapılmalı ki insanımız uyansın.ne nedir ne değildir anlasın.
  • ahmet kasım han ve ali türkşen gibi idol kişilerimin karşısına en körü körüne iktidar savunucularını düşüreceği durumları fazlasıyla merak ettiğim program.
  • darbeye karsi guvencemiz demokrasi. bu eski subaylarin demokrasiye olan inanci cok onemli. feto darbecilerinin cinayetlerini tek tek anlatiyorlar bu degerli insanlar.
  • ibrahim kalın yaş kararlarını açıklayacak diye bir altyazı var.

    bu açıklamayı yayınlayıp da süresini boşa harcamasalar bari dediğim yayın.

    edit: semih çetin ve ali türkşen yanlış yapanların hepsine -hem cemaate, hem siyasilere, hem de ordu içindekilere- bir bir giydirdikçe karnımın şişi iniyor resmen. karşılarına konuk olarak iktidar yanlıları da gelmiş umarım kendilerini savunmaya kalkmazlar, saçma olur zira.
  • yıllarca, kurulduğu 1800'lerin başından beri bu ülke kalite ortalamasının çok üzerinde insanlar yetiştiren harp okullarını savunurken militarist bir yavşak ilan edildim.
    şimdi insanlar anlıyor ki harbiye'nin irtica ve din istismarıyla beyni kirletilmemiş mezunları gerçekten parmak ısırtacak kalitede insanlar.

    bu insanlar aylarca sefere çıkıp ailesinden uzak kalıyor. dağlarda aylarca duş bile alamadan yaşıyor. hayatları boyunca çok ağır şartlarda yaşıyor ve karşılaştıkları muamele "bu kadar askeri tesisi hakediyor mu la bu subaylar" oluyor.

    evet ediyorlar, sen tükettiğin oksijeni, onların o tesisleri hakettiği kadar haketmiyorsun ama.

    binlerce askeri öğrenci bu kurumlardan tasfiye edilirken liberalcikler "orası askeriye, ağlamayın" derken, cemaat yapılanmasından yakındığımız için zamanın cemaatin koalisyon ortağı (bugün ağzından fetö'yü düşürmeyenler) dinciler de "hadi oradan" çekiyordu bize. ulan bir kez de başınıza musibet gelmeden aklınız başınıza gelsin.

    ek: evet, şu stüdyoda 6 komutan efendi bir şekilde konuşarak herkesi kendine hayran bıraktı 2 gün önce, şimdi stüdyoda siviller var ve konuşma karman çorman hale geldi.

    ek2: semih çetin gururdan göğüs kafesimi parçalamakta an itibariyle. adam resmen ayrıştırıcı tutumlara karşı teker teker sallıyor. karşı taraf sus pus.
  • anahtarını bulamayan siyasetin orduya talip olması konusunda değerli gazi komutanlarımızın yorumlarını doya doya duyacağımızı düşündüğüm,

    yetki devri, üniforma değişikliği, komutanlıkları çil yavrusu gibi o veya bu bakanlığa devri gibi ibişliklerle sorunun kökeni ile uzaktan yakından ilintisi olmayan meselelerden şifa uman acınası siyasi hamlelerin garabetini anlatacaklarını,

    işin sivil siyaset yönünün hatalardan ve günahlardan münezzeh olabilme rezaleti ve yavşaklığının sona erdirilmesine vurgu yapacakları,

    türk milleti, türk devleti ve anayasa dışındaki kurum ve makamlara aidiyet hisseden kişi ve kurumların her türlü devlet mekanizmasından temizlenmesi gerekliliğinden bahsedeceklerini umduğum,

    arşivlik-tarihi bir program olacağa benziyor...
  • mağdur yakınlarının her programda içinden kelebekler fırmalasına sebebiyet veren programların bir diğeri.

    hazır ortam sıcak ve hazırken söyleyebildiğinizi söyleyin aslan paşalar, adamlar.
  • ulan insanları ideolojik olarak yaftalamayayım diyorum da, akşam gazetesinden bir adam çağırmışlar adam "genelkurmay başkanının görevden alınması sürpriz olacaktır ama beklenen birşey olduğunu düşünüyorum." diyo. wtf ?
  • canli olarak suradan izlenebilir.
  • belli ki bazıları komutanların konuşmasından rahatsız olmuş. ona göre yeni konuklar çağırılmış.
hesabın var mı? giriş yap