• o sırada trabzon spor taraftarları :

    “ come to trabzonspor “
  • çupamizi verin demiştir.
  • yanlış yaptığımız şeylerden sadece biri.

    bundan yıllar önce bir maç çıkışı, tümer metin ile denk gelmiştim bir otoparkta.
    akşam saati pek kimse yok ortalıkta. tümer, bir foto çekilelim felan, yanında yaklaşık on metre yürüdüm adam ne cavap verdi ne de döndü yüzüme baktı. açıkcası o maçı izlemeye gitmemin en büyük sebebi tümerdi.

    ben senin yanında o kadar rica minnet yürüyecem, hadi onu geç sen gol atınca sevinecem, sen sakatlanınca, üzülünce üzülecem, senin ekmek yediğin kapı için kendi ekmek kapımmış gibi dertlenecem, ama sen dönüp iki dakkanı ayırmayacan. tabiki de ayırmayabilirsin, bunu yapmak zorunda da değilsin ama insanda bir hayal kırıklığı oluşturuyor ister istemez. o kişi adına forman olsa daha giyer misin o formayı mesela?

    o zamandan bu yana ne bir futbolcu ne bir oyuncu, kim olursa olsun, tanımadığım muhabbetimin olmadığı hiç kimse ile, bırak sosyal medyadan güzellemeler yapmayı, ne bir fotoğraf çekinirim ne de dönüp iki kelime laf ederim, kafamı kaldırıp gülümsemem bile. gerek yok arkadaşlar gerek yok kimse sizden büyük değil kimse de sizden önemli değil.

    trabzon özelinde söylüyorum, siz fatih tekkeler, gökdenizler, yattaralar, kimler kimler oynadı bu takımda hepsi geldi geçti, ey sorloth sen kimsin ya...
  • darlamayın da.
  • eğer bunu trabzonspor'a laf sokmak için kullanacak renkdaşım varsa ağır sığırdır. olm bizim trabzon'dan ne farkımız var. istanbul'da olmamız çok mu şey değiştiriyor sanıyorsunuz? yada kaza bela geldi trabzonspor'daki gibi bi performans gösterdi, kaça kaça ingiltere'de iyi bir takıma gitmeye çalışmayacak mı? salın beni fenerliler demeyecek mi? rakiplerin eskilerinden kimseye yar olmadı. çok istisna 1-2 örnek vardır eyvallah, ama istisna için zar atan adama sığır derim, buna gülene de…
    ayrıca sörloth sanıyor ki seneye ana rotasyon'da olacak leipzig'de, gelse trabzon'a bi sezon daha vitrin yapsa, ki leipzig'de vitrin yapması ihtimalinden saha büyük ihtimal, gerizekalınjn menajeri oyuncum trabzon milli takım oynuyor işte, leipzig'de bi bokluk var diye, yeniden pazarlayabilecek oyuncusunu.
    bazen gereksiz fazla değer veriyoruz demek ki, bizi aşşağılamayı kendilerinde hak görüyorlar
  • daha önce trabzon'dan giderken telefonları açmayan, adeta ülkeden kaçıp giden, verdiği bir röportajda türkiye'de oynanan maçlarda taktik verilmiyor sahaya çıkıp sadece gol at deniliyor diyerek türk ligini aşağılayan adama hala come to trabzon diye mesaj atarsan oda böyle cevap verir sana. türk taraftarının genel profilinin acilen değişmesi lazım artık. oyuncuların tek hedefi kariyer ve para kazanmak. istisnalar hariç geneli böyle. hiçbiri taraftarın sevdiği kadar sevmiyor hatta yarısı kadar bile sevmiyor oynadığı takımı. böyle adamlara instagram'dan 3 milyon mesaj atan taraftarın harcadığı zaman'a yazık diyorum.
  • anlamayan trabzonlular için tercümesi “bi salun beni daaaaa, yeter amk”

    bırakın lan adamı artık, adam kaçana kadar kaçtı.
  • (bkz: yeteri bilirseniz yeter) dedirtmişler adama
  • ha leipzig ha trabzon, size her yer trabzon değil miydi?

    tanım: eski takımına karşı gollerini atmaya devam eden ve milli takıma diye takımdan ayrılıp bir daha trabzon'a dönmeyen viking.
  • adam trabzonlu olmuş, tweetin sonunda "yeter da" yazmış.
hesabın var mı? giriş yap