• iki tarafta da ideal kadrolardan 6-7 oyuncu vardı. bu açıdan iki kulübün de geleceği açısından bilgi verici bir maç oldu. peki gelecek nasıl mı? şöyle:

    manchester united yine her zamanki gibi. ole gunnar solskjaer yerine javier hernandez'i koy, david beckham yerine luis carlos almeida da cunha'yı koy, edwin van der sar yerine david de gea'yı koy, rio ferdinand yerine chris smalling'i koy. sistem her türlü tıkır tıkır işliyor. fc barcelona karşısında da, blackburn rovers karşısında da durum böyle.
    tabii ki yine her maçta counter-attacking 101 dersleri vermeyi de ihmal etmiyorlar. maçı izlemeyenler skora aldanmasın, bu maçta iki gol atmalarına rağmen dört tane de %100'lük gol pozisyonu michael owen, daniel welbeck ve nani tarafından cömertçe harcandı. ama şu kesin ki önümüzdeki yıllarda javier hernandez, wayne rooney, daniel welbeck, ashley young ve nani beşlisi ile avrupanın en korkutucu hücum hattına sahip olacak united.

    barcelona da her zamanki gibi yan yan, geri geri müthiş bayık pas futboluna devam ediyor olacak anlaşılan. ama şöyle bir sorun var, atılan pasların %90'ı -eh, pasör xavier hernandez olmadığından- yerini bulmuyor. o yüzden de sahada oyuncular arasında
    - abi sağa doğru atsana ya :/
    + olum ben araya kaçacaksın sandım :(
    tipi diyaloglar bolca yaşanıyor. yalnız, lionel messi'den sonra "şu topu al da ayarlarsın sen bir şeyler" diyecekleri yeni adamı bulmuşlar sanırım: thiago alcantara. bu ay içinde, hazırlık maçlarının yıldızıydı kesinlikle. bu maçta da uzaktan güzel bir gol attı ki katalanların maç içindeki tek gol pozisyonu buydu. her maç 25 metreden 2-3 gol atabilecekse ne ala.

    bu arada, hakemin, hazırlık maçı olması nedeniyle, jonathan dos santos'a kıyağı sayesinde barcelona'nın maçı 11 kişi tamamlayabildiğini de belirtelim.
  • thy'nin deli reklam yaptigi, devre arasinda kobe bryant'in ertugrul ozkokle penalti atisi kullandiktan sonra cak yaparak* bi nevi besiktasa gelisini resmilestirdigi! mac.
    http://www.youtube.com/watch?v=2kh1downjjc
hesabın var mı? giriş yap