• youtube'da gezerken denk geldiğim bir ilginç abinin iddiası. kendisi 4.5 milyon tane cini olduğunu bu cinlerden yaklaşık 4 bin tanesinin ise doktor olduğunu söylüyor.

    sanıyorum elindeki süpermistik, ultragarip alet sayesinde cin dünyasındaki ordusunu yönlendirebiliyor. oranın recep tayyip erdoğanı gibi bir şey yani. "kardeşlerim bu kardeşimizin diş ağrısı varmış çabuk bir tedavi bulun, biz bunları iyi biliriz" filan diyor bir şekilde google aratması misali, o adamın diş ağrısına iyi gelecek şeyi buluyorlar.

    işbu durumda cin doktorların maaşı nedir, hangi koşullarda çalışıyorlar tabii ki merak konusu. ışınlanabilme özellikleri olduğu ve 4000 tanesi birden hastaya aynı anda bakabildiği için benim düşüncem normal bir insan doktordan daha fazla almaları gerektiği.

    bir aralar amele sorusu dolaşıyordu internette. 1 işçi 1 binayı 919238192084 saniyede bitiriyorsa 919238192084 işçi bir binayı 1 saniyede mi bitirir diye. acaba 4000 doktor cin de bu şekilde, tek hamlede koordine bir şekilde çalışabiliyor mu? bu tarz soruları yöneltmek için de kendisi oraya telefon numarası iliştirmiş haliyle, tamamen merak gidermek amacıyla yani.*

    (bkz: spock neşteri ışınla yavrum)

    link
  • biri şu adamı hack'lesin bakalım cinler duvar kurup savunabilecek mi ?
  • böyle videoları nasıl buluyosunuz çok merak ediyorum.

    4bin doktor cin olduğuna göre 4milyon cinden mutlaka finance doktorası yapmış olanları vardır. dolar ne kadar olur bi sorsun, ona göre pozisyon alalım .
  • onun binde biri ordum olsun dünyayı el geçiririm. vizyonsuz mal 150 liraya milleti tedavi ediyor.
    tanım: yalanı bile vizyonsuz olan gerizekalı birinin youtube da cinlerle insan tedavi ettiğini söylemesi.
  • ben cin olsam hakkımda "benim cinim, bana ait, cart curt" diye konuşan olursa ilk onu çarpardım.
  • lakabı "jet ali" imiş. jet fadıl'ın akrabası zaar.*
  • bak sakince güzel güzel sinirlenmeden bir şey söyleyeceğim.

    ben psikologum. yüksek lisanslıyım ve işsizim. iş bulabilen şanslı azınlıktaki arkadaşlarım da asgari ücrete güç bela çalışıyorlar. kimisi kendi mesleğinde part time çalışmak zorunda. devlet politikaları sayesinde doğru düzgün bir meslek yasamız yok. türk psikologlar derneği denen oluşumun ise tek derdi kendi cepleri. hatta o kadar alandan uzaklar ki yıllık toplantılardan birinde "derneğin adı 'türk psikologlar derneği' mi olsun 'türkiye psikologlar derneği' mi olsun" diye kavga çıktı. yaşam koçu denen zırvalayıcıların bile bizden daha fazla sözleri geçiyor memlekette. yasaları var heriflerin. zaten hastanelere de manevi danışmanlar doldu. psikologların yapacağı işi yaşam koçlarına, manevi danışmanlara, cincilere, hocalara verirseniz yarın öbür gün ülkece neden cinnet geçiriyoruz diye ağlamayın.
  • jet ali lakaplı keriz avcısı.
    150 tl muayene ücreti karşılığında cinlere konsültasyon yaptırıyor. teli mevcut çok yoğun olduğu için aramayın mesaj atın diyor.
    ben ikna oldum ama piyasada daha seri sikiciler var, siz hemen karar vermeyin diğerlerine de bakın derim.
  • vizyonsuz adam olayı. emrimde 4.5 milyon cin olsa dünyayı ele geçiririm.
  • olum böylesine vizyonsuzluk görmedim ya. 4,5 milyon cini var videolardan birinin başlığı "2025 sonrası eyt yasasına gerek kalmayacak".
hesabın var mı? giriş yap