• link

    nadir bulunan ve 1. baskısına (1999) ait bir oyun kartının müzayedede satılmasıdır.

    koleksiyonere bir çift sözüm var. hadi geçtim bizde 6.2 milyon tl etmesini, o paraya new york'ta göl kenarı bahçeli ev alınır ulan.

    edit:
    new york eyaleti, mohegan lake

    sözlük ne ara bu hali aldı, ilginç. iq seviyemle ilgili yorum yapan arkadaşımız eğitim seviyesini, okuduğu okulları, yayınlarını, bildiği yabancı dilleri paylaşırsa ona göre önemseyip cevap vereceğim*
  • edit: yeter lan vurmayın öldüm.. swh

    o paraya new york ta göl kenarı bahçeli ev bulur musun bana? ben alıcam..

    edit: 400 ün altında ki 3 ilan arsa, bir tanesi ev ama 1+1 ve pert durumda.. artı göl kenarı değil.. abuk sabuk mesaj atmadan önce bi ilanları gezin sayın dingiller..

    800.000 dolardan başlıyor göl kenarı bahçeli evler.. diyorsanız ki 800k yı 400 k ya indiririm.. almayan toptur.. varsa sizde %50 pazarlık yapacak göt, bfn de o parayı verecek göt var..ben adamla taşak geçmek için yazmadım, ciddi yazdım.. benden sonrakiler bilmem ben.. bana mal mal mesaj atmadan önce bi ilanları inceleyin. siyah renkli olanı beğendim.. indiriyorsan fiyatı 400 e almayan en adi şerefsiz evladıdır..
  • o paraya new york ta sadece bahçeli ev bulur musun bana? ben alıcam..
    edit: buldular alıyorum. pazar pazar ev sahibi yaptınız beni. alıcıya da satıcıya da hayırlı olsun.
    ahshsşaşaş
  • o paraya new york'ta sadece bahçe bulur musun bana? ben alıcam.

    olmadi, cadir kurariz.
  • paran çok olursa, başkasının sıçtığı moku bile alırsın, mezaramı götürcen al geeç
  • türkiye'de olsa hemen mantıklı hesaplayıcılar bu pokemon kartının fiyatını sarı sitenin yükselttiğini iddia eder, kartın maliyetini hesaplar ve 1 tl ye satılması gerektiğini iddia ederlerdi. hatta devletin müdahale edip pokemon kartı fiyatlarını düzenlemesi gerektiğini iddia edenler bile çıkardı.
  • mişigın erciş'te göl kenarı dağ evi+ps4.
    iyi pazarlar pokemon necati.
  • mk bizde dolu var bu pokemon sifatsiz cinnilerin kartlarindan, her biri eski ve muhtemelen ilk basim fakat deutsche.. nerden satalim bizde mk
  • new york'un banliyölerinde muhteşem malikane alınır o paraya. trafiğin ve gökdelenlerin olduğu yerlerden ev almak mantıksız, çünkü havası çok kirli ve new york pis bir şehir. bir ton yabancı ve pespaye tip yaşıyor.
  • her ne kadar kara para aklama işleri gibi görünse de , nedense akıllara şunu getirmiştir: twd ( the walking dead) dizisindeki küçük eşyalara büyük anlamlar yüklendiği , her insanın yaşama tutunması için minik bağlandığı şeylerin olduğu distopya gerçek mi oluyor yoksa?
hesabın var mı? giriş yap