• aşağıdaki gibidir:

    "dostlar bu arada, özür dileyerek bir araya gireyim; enflasyon %187, açlık sınırı 7500tl, dolar 18.55, sığınmacılar 10m+, gençler işsiz,liyakatsizlik tavan, eğitim ve adalet bitik,insan haklari zorda, yolsuzluk gani.pardon böldüm siz devam edin buyrun, başörtüsü diyordunuz.."

    https://twitter.com/…kar/status/1577611061477384192
  • tabi canım başörtüsü çoh mühüm
  • (bkz: dikkat şahan çıkabilir)

    edit: günlük esprimizi yaptığımıza göre, acı gerçeklere geçelim. şahan bence çıkmasın. oturduğu yerde otursun. 20 sene kulağının üzerine yatıp, paraları cukkalayıp, gemi batarken ucuz kahramanlık yapıp, itibar kazanacağını sanıyorsa, sanmasın. ben şahan’ı recep ivedik olarak biliyorum, recep ivedik’ten de bir politik duruş beklemiyorum.
  • güzel çıkıştır.
  • götüm gibi çıkıştır..

    bu ülkede akp'yi tepemize getiren ve sittinsene, o enflasyon götümüze girecek kadar uzasa bile akp'yi tepemizde tutacak olan insanlar ne ekonomiye bakıyo ne bişeye.

    bu insanlara "hoca daha hala nası akp'ye oy vericem diyosun" desen
    "e kime verelim! başka parti yok ki! chp başa gelse benim başörtülü bacım okula giremeyecek" diyo...

    bu insanlara garanti vermeden, bu insanları ikna etmeden o enflasyonu da çözemezsiniz, bu adaletsiz düzeni de değiştiremezsiniz..

    kılıçdar on numara iş yapmıştır...
    önce bi saframızdan kurtulalım...
  • başörtüsü meselesi diye bir problem mi vardı ki? çoktan gündemden kalkmış bir konuydu benim de gördüğüm kadarıyla.zaten hiç kimsenin de eskiye dönüşün olabileceğini düşüneceğini zannetmiyorum.ve bence bu ülkenin en büyük eksiklerinden birisi güvenilir muhalefettir.
  • lan bu başörtüsüne ne oldu yine, kılışdar dede götünden gündem neden yaratıyor. gündem yeterince var onlara odaklansın demiştir ve haklıdır şahan.
  • şahan gökbakar'ın siyaset konuşma çabasına itirazım yok. ama insanın bu kadar bilgisiz olduğu bir konuda konuşma ısrarını trajik buluyorum şahsen.

    türkiye'de tek bir siyaset türü vardır; o da kimlik siyaseti. istisnasız bütün partiler kimlik siyaseti yapar, istisnasız bütün seçmenler kimlik siyasetine oy verir.

    hal böyleyken kılıçdaroğlu'nun oyunu rakip sahaya yıkmasına itiraz eden kişi ya akp'li olmalı ya da siyaseti bilmemeli.

    bütün o sorunların çözümü için iktidarın değişmesi gerekiyor ise, o iktidarın değişmesi için de bu hamlenin yapılması gerekiyordu.
  • yahu bir müslüman zaten; birinin başı "açık" mı "kapalı" mı olduğuyla ilgilenmez. takarsa ne ala kendine takmazsa yine kendine. bu meseleyi daha çok gayri müslimler gündeme alıyor. yoksa müslümanlıkta başkasıın günahını görmek yok.

    tanım: bir sanatçının gündem hakkında küçük uyarısı
  • şahan yine haklı.
    40 yıllık seçmenim, bu chp kadar salak bir parti görmedim.
    iyi ki zamanında bırakmışım bunları.
    chp seçmeni olmak çok zor lan.
    şu olayda bile chp'yi savunanlar var.
    insan gerçekten hayret ediyor.
    chp yine kendi ayağına sıktı, oy kazanmayı bırak, kendi seçmenini bile deli etti.
hesabın var mı? giriş yap