• başlığı okurken bu ne amk demekte haklısınız. ama başlık doğru.
    kanada’lı stefonknee wolscht 46 yaşında ve 23 yıllık evliydi. 7 çocuklu baba bir gün cinsiyet değiştirmeye karar verdi. ailesini geride bırakıp başka bir aileye evlatlık gitti. 'yetişkin olmak istemediğini' söyledikten sonra 6 yaşında bir kız çocuğu olarak yaşamaya başladı.
    daha bitmedi kendisini evlat edinen bir aileyle birlikte yaşamaya başlayan stefonknee 6 yaşında bir kız çocuğu gibi giyinip bazen emzik de kullanıyor.
    https://youtu.be/mt4xj3wzmow
    öncesi :görsel
    sonrası:görsel
    bonus:görsel
  • erkek adam lolita olur abi, ağzına emziği aldı mı ortalığı titretir.
  • a.mına kodumunun ruh hastası dediğim adam.
    edit: kolay kolay bu kadar net küfür etmem ama okudum ve sadece görsellere baktım. nerden baksan sapkınlık akıyor..
    ikinci edit:şimdi youtube bağlantısında ki videoyu da izledim,fikrim değişmedi! cinsiyet tercihine saygim var fakat çocukluk olayı beni işkillenirdi.
  • duyduğum en komik hayat hikayelerinden biri.
    bunu evlatlık alan ailede s.ke sürülecek akıl yok galiba.
    (bkz: evlat olsa sevilmez)
  • (bkz: çoklu kişilik bozukluğu)

    vay canına sayın seyirciler!
  • keni açısından dogru yolu bulmuş, hidayete ermiştir. yolu ve bahtı açık olsun.
    edit: acaba evlatlık alan aile nasıl bir ruh yapısında? onu merak ettim. eşek kadar herifi al 6 yaşında kiz çocuğu taklidi yapmasini izle... bu nasıl bir kafa yapısıdır?
  • böyle bir şey varsa beni de 7 yaşında yapsınlar. tekrardan o heyecanla pokemon izlemek istiyorum
  • millet ne hayatlar yaşıyor.
  • gelişmiş ülkelerde bu tarz "garip" fantezilerin olması yıllardan beri hep ilgimi çekiyor. ecnebi olarak adlandırılan dış ülkelerde sürekli bi tarz çılgınların fantezilerin gündem olmasının bir açıklaması olmalı diyordum. arkadaşım bu konuyu domuz eti yiyorlar aga.. domuz eti yiyen karısını bile kıskanmıyormuş deyip noktayı koymuştu. bizim ülkemizde asla çıkmaz vs vs diyerek eklemişti..

    aslında burada maslow ihtiyaçlar hiyerarşisi teoreminin doğrulandığını görüyoruz gibi geliyor bana. adamların gelişmiş ülke vatandaşı olması sebebiyle derdi tasası olmadığı gibi ya çocukluk çağlarından gelen dürtülerle ya da sonradan etkilendikleri olayların yaşattığı travmalar yüzünden bu tür garip hallere bürünüyor sanırım..

    bizde günün birinde gelişmiş bir ülke olsak maslow ihtiyaçlar hiyerarşisinin kendini gerçekleştirme seviyesine ulaşsak acaba sokaktaki hayri amca ne yapar ? ya bakkal doğan abi ? pazarcı fatma teyze ? acaba bunların fantezileri nedir ? ne olacaktır acayip merak ediyorum.
  • (bkz: after life)
hesabın var mı? giriş yap