• (bkz: 7 temmuz 2023 kdv'nin %20'ye çikartilmasi)
    (bkz: 7 temmuz 2023 imei kayit ücreti zammi)
    ayrıca sürücü belgesi harçları hariç harçlar kanununda yer alan tüm harçlara (noter, yargı, pasaport vs) %50 zam geldi.
    boşalan kasanın ceremesi yine milletin sırtına yüklendi. itibardan tasarruf olmaz.
    edit: o kadar çok zam var ki unutmuşuz. tüketici kredilerinde de bsmv yüzde 10’dan 15’e yükseltildi.
  • gündemdeki tüm başlıkların zam üzerine olması yağmurun şiddetini göstermektedir.
  • (bkz: tüm zamların sebebinin deprem olması)

    (bkz: deprem vergileri illa depreme gitmez)

    öncelikle bu güzel yaz gecesinde biz uyurken başımıza gelen şöyle. (bkz: #154282653)

    tabii lan. deprem bölgesinde bir tane bile merhum yoktur mesela kkm'deki parasını alacak varisi bile kalmayan. hiçbir ev yoktur, merhum yeni evli çiftin altınlarının bulunduğu. deprem demek hep harcama demektir. hı, hı.

    ölüm belgesi verilmeyen binlercesinin taşınır cinsten terekesi, aylardır orta yerde kalmamıştır. devletimiz hepimize birer vinç ayarlamıştır! arsuz dediğin zaten bir fakir yurdudur! hatay komple fukara!

    haydi sövün hep bir ağızdan bize yine! bak mtv artışından da muafmış anuna godukhlarım diyerek. seçimin iki turu arasında servis edilen iki operasyon videosuna kanıp sövdüğünüz gibi. hökümet şunlara yine sövün de sussunlar demeye getiriyor, nitekim. araba mezarlığını ve orta yerde sahipsiz kalan arabaları mtv'den muaf tutarak. değil mi lan?

    saat 10.51 ben bilirim akp'nin ciğerini eklemesi:

    çevre ve şehircilik bakanı özhahahahaass bey'in, sabahın köründe tv ekranlarında yerinde dönüşüm anlatmasına neden olmaktadır bu zamlar. 1 yılda o kadar bin konutu teslim edecekmiş de bilmem ney. çok para lazım tabii kredi vermek için lan!

    (bkz: 7 temmuz 2023 deprem bölgesi yeni konut paketi)

    görsel
  • ötv zammı ve gelir vergisi dilimlerini de değiştirip onları da bizden aldılar mı, her şey tamamdır. kocaman bir resesyon ile bir- iki sene gideriz. sonra erken seçim muhabbetleri falan falan.

    belliydi bu günlerin geleceği de insana şey koyuyor; ben hep düzenli vergi veren, harami gibi her kurumu oyup yemeyen, düzgün çalışan, ortalama bir vatandaşım. ha bire neden benim sırtıma biniyorsunuz?
  • temmuz sıcaklarında içimizi ferahlatan yağmur çeşididir!
  • şimdi bence hükümete kim gelirse gelsin yapmak zorunda olduğu şeydi. çünkü kasa boş. ve bunu bizimle doldurma gayreti var. bizim de bir yere kadar . hani diyorum yatırımı falan arttırsanız, hani dışarıdan tarım ürünü işini kessek, çiftçiye destek versek falan, bir şeyler üretip satsak. elektrik gibisiniz. en kısa yolu tercih ediyorsunuz.
  • ve bu yağmurda biz şemsiyesiz kaldık. çünkü göte giren şemsiye açılmaz
  • şemsiye girmiştir. bir de bunun açılması var.
  • gene semeri halkın sırtına vurmuşlar. enflasyon olur halkın cebindeki para erir, kemer sıkalım derler bu sefer halkın cebinden parayı aşırırlar. cumhuriyet tarihinde akp kadar hard kapitalist bir hükümet yoktur kolay kolay gelmez de
hesabın var mı? giriş yap