• 72000 dolara aldığı 2022 tesla model y'si 24000 dolara düşen genç.

    elinde patlamış resmen.

    görsel

    kaynak
  • olması gereken.
  • tr'de olsa 100bin dolar isteyebilir idi halbuki.
  • abd'de otomobil bir dayanıklı tüketim malıdır.

    otomobilin bir yatırım malı olması bir geri kalmışlık göstergesidir.
  • acilen türkiye'ye gelip aracını malum sarı sitede $80.000'a ilana koymalıdır.
  • 800k etmektedir. bir white boy olmak yerine burada anadolu çomarı olsa daha karlı bir hayatı olabilirdi. o fiyata ağır hasarlı 2000 model manuel vites honda satmalıydı aslında.

    emsallerine göre uygun yazılmıştır, ağır hasar sigorta şişirmesidir, pazarlık için aramayın kalp kırarım.

    edit: ahshd amma mesaj atmıssınız kardeşim piyasa belli son oluru bu, ama geleni üzmem.
  • 2 senede 110000 km’ye gelmiş elektrikli arabayı kim ne yapsın, normal bu değer kaybı..

    edit: gelen bir kac mesaja istinaden daha detayli bir aciklama yapayim.. elektrikli araclarin 2. el konusu su anda zaten buyuk fiyasko. hele bir de 100.000 km'nin ya da 60 bin milin uzerine cikmis bir arac varsa elinde, gecmis olsun...

    bir de bu ornekte oldugu gibi bu kadar kisa surede bu kadar yuksek km/mil yapmis bir elektrikli arac varsa, bu durum kullanicisinin ciktigi uzun yollardaki hizli sarj istasyonlarinda bolca vakit gecirdigine de delalettir. hizli sarj, bataryanin en buyuk dusmanlarindan biridir malum.

    bu sebeplerle bu arabayi alacak kisi son sahibi olur.. o yuzden para etmemesi, bu kadar ciddi deger kaybetmesi mevcut piyasa kosullarinda asiri normal.
  • ülkenin nüfusunun %50, sinin genç ve tüketime hazır bir ülkede olmayan durum. ah bu gençlerin cehaleti.

    talep var talep.
  • evimde kullanmadığım 3 adet ipad var. apple desteğini kestikten sonra ne oyun ne de uygulamaya yükleyebiliyorum. yalnızca web browser olarak kullanıyorum. batarya ömürleri de düştü. zaten çok da yavaşladılar. odada üst üste duruyorlar ve pek bir işe yaramıyorlar. korkarım ki elektrikli otomobilleri de benzer bir gelecek bekliyor.

    edit: arkadaşlar çok mesaj geldi, teşekkürler. aslında ben araç değerinden bağımsız başka bir şey söylemek istemiştim ama sanırım yanlış anlaşıldı. ben işin maddi değer kısmını değil de teknolojik kısmını anlatmaya çalışmıştım. yoksa normal ülkelerde yatırım için tablet ya da otomobil alınmaz bunun farkındayım ve elektrikli otomobillere de karşı değilim :)
hesabın var mı? giriş yap