• istanbul büyükşehir belediye başkanı ekrem imamoğlu'nun bugün kartal'da halka seslenirken ntv, haber türk, cnn türk için yapmış olduğu eleştiriden saatler sonra atılmış tweet.

    tweet: "imamoğlu’nun medyayı tehdidini üzüntüyle takip ediyoruz"

    tehdit olarak algılanan konuşmasında imamoğlu ne demişti hatırlayalım;

    "medya insanları bilgi alma haklarını korumak zorundadır. bazı medya kanallarını anladık, onları bir kenara koyuyorum. anadolu ajansı da dahil. ama bazı aileler, bazı iş insanları var ki onlarca yıl ailelerinin büyüklerinin kurduğu, bugüne getirip taşıdıkları soyadlarıyla türkiye’ye örnek olmuş iş insanları var. ben onların patronluğunu yaptığı medya kanallarında sesimin kısılmasını, onlar adına değil, geçmişleri adına, aileleri adına, üzüntüyle takip ediyorum. rakibimiz adına 10 kişi konuşuyor, her birini naklen veriyorlar. benim de onlara cevabım var, beni neden göstermiyorsunuz? ben basın açıklaması yapıyorum, rakibimiz adına konuşanların cevabını yayınlıyor benimkini yayınlamıyor. benim söylediğimi insanlar duymazsa o insanın bana verdiği cevaptan ne anlayabilir? böyle adalet olur mu? isim veriyorum; ntv’yi, şahenk ailesini, habertürk’ü, ciner ailesini, cnn türk’ü, demirören ailesini takip ediyorum… iş dünyasına yaptıkları katkılardan dolayı kendilerini uyarmayı kendime hak gördüğüm için uyarıyorum. yoksa gün gelir isimlerini anmaktan bile vazgeçerim ama saygı duyduğum için aklıselim insanları göreve davet ediyorum. bu mesele ekrem imamoğlu meselesi değildir. bu mesele memleket meselesidir. bizi daha fazla dünyaya rezil etmeyin."

    facebook video

    edit: iyi dedi 'nin önerisiyle tweet içeriği eklendi. ayrıca bu başlık sadece cnn türk tarafından değil diğer demirören medya organları tarafından da kullanılmış. konunun daha iyi anlaşılabilmesi için imamoğlu'nun konuşmasını takip edemeyenler için imamoğlu'nun eleştirileri de eklendi.
  • ahahahhaa
    ulan tarih sizi paçavra olarak yazacak samimiyetini siktiklerim... sor bakalım şu an ölmüş babası yetmiş küsür yaşında reise niye ağlıyormuş? başına bir iş geleceğinden mi korkmuştu o zaman?
  • "boş yapma" tabiri tam da bunların yaptığı işlere karşı üretilmiştir.
  • -sözde- seçimin yenilenmesi hususu için oy düşürme çabası pardon adiliği
  • hangi kanaldan takip etmişler yayını?

    sitem ve uyarıya karşı atılmış tweet.
  • bunlar büyük orospu çocuğu çıktı rıza baba.
  • #88693150

    takibi bırakın şu yandaşları, en büyük ceza olur.
  • (bkz: #88694087)
  • akit, yeni şafak gibi bok çukurlarından hiçbir farkı olmayan satılmışların ağlaması durumudur. ağlasanız da kudursanız da istanbul büyükşehir belediye başkanı ekrem imamoğlu'dur. bunu siz ve yalakalığını yaptığınız kesim eşşek gibi kabul edecek.
  • aaa basın özgürlüğü ve tarafsızlığı vurgusuna üzülmüşler. kıyamam.
hesabın var mı? giriş yap