• asagilik cinsel durtuleri arsa dayanmis bir kezo kiz tarafindan taciz edilen yazarin bulundugu ucustur.
    efenim olayin psikolojik alt yapisinda bu pek hanim turk kizimizinin kendinin ucakta yandaki koltuktaki erkek tarafindan cinsel munasebet kurulasi biri oldugu algisi var, haliyle bu kezomuzun.(bkz: şeftali gibi amcığımı açıp ırzımı sikeceğidi)
  • yazarın beyanlarını okur okumaz böyle tiplere daha önce birçok yerde denk geldiğim için olayın sinir bozuculuğuna empati yapabildim. aynı insan durduk yere insanın kendisini kötü hissettirmesini sağlayan, hostesi küçük gören, huzursuz, mutsuz insan tipi.

    anlamadığım bir şey de biz genelde ılımlı bir sorun halinde bile durumu naiflikle çözmeye çalışırken bazı kendini bilmez insanlar bizim hayatımızın içine balıklama bir şekilde huzursuzlukları ile dalabiliyorlar. bir düşünün genelde etrafımızda bu ve benzeri insanların vermiş olduğu huzursuzluğu. bu insanları görmezden gelmek ama ciddi anlamda görmezden gelebilmeyi başarmak, hayatımızdan çalacakları bir saniyeye, bir dakikaya dahi olsa izin vermemek lazım. ister tanıdık, ister akraba, ister başkası kim hak ediyorsa ona karşı.
  • çok güzel bir durum aslında yayıl iki koltuğa rahatına bak. böyle şeylere kafa takmaya değmez.
  • hostesin bok yemesi..

    halbuki gelip"galapagos bey, buyrun business'ta yer var, sizi bu kezbanla yanyana oturtmayalım" demesi gerekirken, gidip kezbana yer bulmuşlar..

    hostes de kezbansa demek..
  • allah erkeğin de kezibanından korusun amin.

    belki at hırsızı gibi tipin vardır. belki alışık olup hissetmediğin bir kokun vardır, kokuyorsundur.
  • anlamadan,dinlemeden gereksiz heyecan yapan yazar beyanatı.belki başka bir sorun vardır sordun mu hostese?
  • aynısını askerlik bittiğinde yaşadım yahu. hostesler seferber oldu yanımdaki bağyan kişilik için en sonunda alternatif bulamayınca benim yerimi değiştirdiler.

    6 ayın acısını o 60 dakikalık uçuşta çıkaracağımı düşündüler herhalde.

    gerizekalı sürüsü yapacak bir şey yok. medeni olun dedikçe bunlar maymuna evrilmeye devam ediyorlar.

    (bkz: dünyalılardan tiskiniyorum)
  • olay ne anlamadım bile. kadın rahatsız olmuş yer değiştirmek istemiş ve bu bildiğim kadarıyla suç değil. size yönelik bir eylem olmuş mu? kadın bağırıp çağırıp bu sapık mı demiş?
  • ne biliyon amk belki başka bir sorunu var, başka bir şeyden rahatsız oldu? mesela senin almadığın bir kokuyu aldı (birinin ter veya ayak kokusu gibi), duymadığın bir şeyi duydu (birinin ağız şapırdatması gibi), veya koltuk rahatsızdı/bozuktu, yatıramıyordu veya ayağını uzatamıyordu? bin tane sebep olabilir yani, 9 saatlik yol diyorsun. sen kendinde bir sorun görmüyorsan nedir bu kompleks? bi de iki kelime laf edememiş başlık açıp sövüyor. tam bir ezik.
  • bu sene iyi meriç yapan uçuş.
hesabın var mı? giriş yap