• bir nevi 9gag'in chat versiyonu. farklı ülkelerden birçok insanla sohbet edebilmek olsun, çeşitli gruplardaki gönderileri takip edip yorum yapmak olsun, tam bir amme hizmeti.
  • resmen testesteron kokuyor su anda. 10 erkege 1 kiz gibi gulunc bi oran var. biz de bi alaman kizina yaziyoruz, bakalim liseden kalma almanca bilgimiz bizi nereye kadar goturecek. (bkz: ıch liebe dich kiz) almanca hocam ogrettigi bilginin nerelerde harcandigini gorseydi almanca kufur edip bi sigara yakardi herhalde. dur mesaj gelmis eheh
  • baktim baktim mevzuyu çözemedim yarim saatte. tuhaf bi olusum.
  • tutmayacak olan dalga.
  • ergenlerin "who should i cosplay" ve türevleri sorularla kendi fotoğraflarını atarak birbirlerini sergiledikleri rezil bir yerdir. sizi otomatik olarak türklerle buluşturmasına rağmen saçma, özenti ingilizce konuşuluyor. kimse gençler ingilizce geliştirmeye çalışıyor falan demesin, dönen ingilizce 3-5 cümle.

    am i the only one who....
    which cosplay should i do
    when u realize that...
    i was be like...

    nedir bu özentilik...
  • 9gag fikrinden gelecegini dusunerek kullanayim dedim. %65 hintli sapık, %30 avrupali amerikali kaşar liseliler, %5 de 9gag sanip gelmis insan iceriyor.
  • aracılığıyla aşkı bulan insanların şaşırttığı dalga. yakında oralardayım
  • yeni adı cookie.
    birden fazla kanalı olan ve bu kanallarda kendileri ile ilgili konularda düşünce & fotograf paylaşmayı sağlayan, chat uygulaması olan uygulama.

    kullanıyorum ama duydugum rahatsızlıklar var.
    mesela, ülkemi ve near me(yakınlarımda) bilgisini "türkiye" olarak ayarlamıştım, değiştirmem 2 gün sürdü.

    uygulama genel anlamda güzel, kanallar keyifli, mesela izlemeyi sevdigim dizilerin kanalları var. "gamer for life" kanalı, ve oyunların ayrı kanalları var. buradan birlikte oyun oynamak için bile arkadaş bulabiliyorsun.

    ancak "selfie" içeren kanal isimlerinden uzak durmaya gayret ediyorum. o kadar yazık fotograflar var ki, insan kendini kurtarılmış olarak görüyor.

    geçenlerde 16 yaşında alman bir kızın (evet beden olarak gelişimini tamamlamış ama yüzü ve beyni hala cocuk) üstten gögüs dekolteli, etegini açmış fotografını gördüm. baya da abazan bi title atmış tepeye. altına tabi herkes abanmış.

    (hemen abaza diye yüklenmeyin bana, cinsiyetim kadın) ve çok üzüldüm.
    16 yaşındayken kendimi düşündüm. ben internet kafede bilgisayar oynuyordum, yada arkadaşlarımla geziyordum.
    internet gibi pedofili kaynayan bir yere götünün başının fotografını koyarak aldığı riskin farkında bile değiller (hepsi mi gerizekalı olur ya, 14-18 yaş grubu tam gerizekalı hormon bombası.) mesaj atıp nasihat etmek istedim, sonra uykum geldi yattım.
  • adı yeniden 9chat olmuş uygulama.

    9chat ismindeki bir uygulamada chat yapılamıyor olması tuhaf olsa da enteresan bir ortam olduğunu belirtmeden geçemem. eskisi kadar kalabalık değil. bana son günlerini yaşayan online oyunları hatırlattı.
  • rezil rüsva bişi oldu allah kahretmesin onu, darlandım da buraya sardım açıklayacak kelimem bile kalmadı. adın nayn çet lan chat yok chat. çok gereksiz ucuz instakram oldu. herkes çıksın kapatıyoz yether.
hesabın var mı? giriş yap