• daha önceki seçim dönemlerinde yaşanan hollanda, almanya, israil vb sürtüşmeleri gibi şuan abd ile yaşamış olduğumuz durumun danışıklı dövüş olma olasılığıdır.

    yıllardır beklenen ekonomik kriz sonunda gelmiştir. ve bütün kahvehanelerde, kahvehane benzeri haber kanallarında konuşulan şeyler hep şöyle; “abd ve dış güçler tarafından ekonomik darbe yapılıyor”

    ülke olarak tarımda, sanayide dışa bağımlı olmadığımız için nasıl ekonomik kriz yaşarız acaba? tabi ki abd, dış güçler ve faiz lobisi yüzünden. hı hı canım tabi! ekonomimiz yıllardır çok iyi yönetiliyor halbuki.
  • bunca gerizekali abd ekonomik darbesi gibi bir sacmaliga inaniyor ya iyice nefret ediyorum cahilliklerinden. ıslerine mi geliyor bu sekilde kabul etmek, yoksa gercekten hic mi zeka kalintisi yok bunlarda cozmus degilim ama onlarin adina utanmaktan bir hal oldum. zaten beklenen bir ekonomik krizin hatasini darbe guzellemeleriyle uzerlerinden atiyorlar, bunlarin pesindeki hulogcular da hala yaliyor. adam cikip her firsatta t*s*k geciyor bunlarla, ulke batmis hala "yol yaptik", "ekonomi cok iyi" ile donduruyor islerini, bunlar hala huloggg. he anam he amerika darbe yapiyor, yersen!
hesabın var mı? giriş yap